Avatar uživatele
VeronikaVera

Je normální, nadává-li vám otec za to, že jste nemocní?

Čau všichni, mám dotaz, jestli vám taky vždycky váš otec nadával za to, že jste onemocněli. Jde o to, že jsem po hrozně dlouhé době nemocná, měla jsem silnou rýmu a kašel a otec nevynechal jediný den, aby za mnou nepřišel a nevyčítal mi, že jsem nemocná. Teď už je to 6. den a jsem skoro zdravá, ještě smrkám, kašlu a mám hleny, on odněkud přijel a slyšel mě smrkat a říká agresivním tónem, že si mám někam zítra dojít k doktorovi, že není normální, že mám pořád rýmu – přitom už ji mám jen minimálně oproti začátku… tak mu říkám, že už ji skoro nemám a on naštvaně hmm, to jo a odešel… chci se vás zeptat, zda je to normální. mám strach být doma nemocná, protože mě otec pokaždé seřve za to, kde jsem co zas chytila… je to normální? děkuji za vaše názory a dopředu říkám, že tohle není žádný vtip, že takhle to doma opravdu máme a mám ze svého otce strach…

Zajímavá 0 před 2494 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Normální to není, nachlazení se může stát každému. Jen bych mu mírným tónem řekl: já ti to připomenu, až sám budeš chabrus…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
still

Jestli tím naznačuješ, že je otec tyran, tak to tady v žádném případě nevyřešíme. Obrať se buď na mamku, učitele/lku ve škole, školního psychologa, nebo zavolej na linku důvěry, vyber si podle bydliště:
http://www.krizova-pomoc.cz/kontak­ty/seznam-linek-duvery-pro-celou-populaci/

A odpovědí kolegů si nevšímej. Není tu moc dobrá komunita rádců, zdejší špatný hodnotící systém bohužel přitahuje takovéhle jedince.

Upravil/a: still

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Caterineth

Zlobit se na někoho za to, že onemocněl, rozhodně normální není.

A ještě malá poznámka pro Drápka s Auťáčkem:
Jak víte, že se Veronika neléčí? Jak víte, že doma nemá kapky do nosu a sirup proti kašli?
Nebo co si myslíte, že na tohle doktor asi řekne? Doporučí klidový režim, kapky do nosu a už zmiňovaný sirup. A většina lidí to ví i bez jeho rady.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Neni to normální. Normální ale také neni, pokud jsi opravdu nemocná, že nejdeš k lékaři.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Ano, je to normální, pokud se neléčíš a nesnažíš se svým chrncláním nezatěžovat své okolí, tak to vážně leze na nervy. Ještě aby to tak od tebe všichni chytli a živit vás bude kdo?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Mě spíše připadne že tě neseřvává za to že jsi nemocná ale za to že nedáš na jeho rady a odporuješ mu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek