Avatar uživatele
anonym

Je normální, pokud někdy při běhání nebo při sledování TV cítím v puse krev? žádné poranění nemám

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4602 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Muze to mit neco spolecneho se zuby … dasne .. ? -iv-

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Toruk

To rozhodně normální není. Nejdřív šup ke stomatologovi a když to nepomůže tak k obvodnímu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ponytail

Krvácejí vám dásně, což je známkou zánětu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
misa-radilka

Mám podobnou zkušenost, takže abych odpověděla na zásadní otázku – ano, dá se to považovat za „normální“. Trvalo to ale jen dočasně. To poranění může být úplně mini mikro prťavé, že o něm nevíš. Takže bych se neznepokojovala. Případně bych navštívila zubaře, pokud řekne to co tenkrát mne (lehký zánět dásní) tak pak akorát změň zubní pastu na parodontax a bude to ok 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Bacha, mohl by to být též projev chudokrevnosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kosaaaak

No, po žádných zubech a dásních tu nebyla ani zmínka, takže předpokládám že to může být i krev z oblasti krku (hrtanu možná). Mě osobně se tohle stává dost často už od malička, né teda při sledování TV ale při náročnějším běhu zcela pravidelně. Dokonce někdy krev i plivu. Nikdy jsem s tím nikam nešel, protože v mým případě se nejspíš jedná o nějaké narušení sliznice či něčeho podobného. Stává se mi to hlavně při tom běhu, jak už jsem řekl, konkrétně tedy po tom co doběhnu a vydýchávám se. Pak taky v zimě, hlavně poránu, kdy se do těla pumpuje krev. Také mívám hodně angíny a krk tak dostává zabrat. Pak se mi to čas od času stává i na jaře, kdy začne venku lítat pyl. Prostě mi zduřej mandle či co, začne mě škrábat v krku a dojde tam k nějakýmu povrchnímu poškození. Zřejmě jsem asi na něco alergickej a z toho to mám. Pokud míváš to samý co já, tak bych si s tím nedělal starosti. Jak říkám, mám to už od dětství a stále funguju.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
chudst

Normalni to samozrejme neni. Jenze ani netusim, cim to muze byt zpusobene. Zeptal bych se vaseho normalniho doktora, co na to rika on, pripadne at vas posle ke specialistovi (predpokladam, ze to bude dentista, ale nevim).

před 4602 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví