Avatar uživatele
anonym

Je pevná hmota vůbec pevná?

Můj oblíbený tibetský lama Lobsang Rampa popisuje,jak při astrálním cestování v klášteře procházel metrovými zdmi,prostě jako duch,astrální tělo.Tuto zkušenost mohou potvrdit i ostatní lide, co astrálně cestují, že to je pravda. Já např. mám v tomto zkušenost pouze z tzv. lucidního snění,kdy člověk spí a ví,že je to se. V tomto snu jsem zkoušel zasunout ruku do zdi, a je to stršně zvláštní pocit, cítil jsem takový chvění v ruce.No a Lobsang popisuje, že při průchodu pevnou kamennou zdí cítil jemný šumění a zed mu připadala jako tekutý písek.6e hmota,at jakkoli pevná ,je jen vlnění.A to je to zajímavé.pokud by hmota byla opravdu tak pevná,jak se nám jeví,tak by nemohlo astrální tělo projít.Tyto průchody duchů skrz zdi už byly mnohokrát prokázány.To tedy znamená, že nežijeme v pevné hmotě, ale jsme obklopeni jenom vlněním?Co vy si o tom myslíte?Jak to tedy je?

Zajímavá 0 před 3715 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Reezo

Černá hmota, která je ve vesmíru dokáže překonat jakoukoliv hmotu. Jelikož částice černé hmoty jsou tak malinké, že bezproblému prolétnou jakoukoliv hmotou, ať je to organického původu nebo ne.
To jsem ale odbočil.

Teoreticky je možné, že astrální tělo se skládá také z miniaturních částic, které dokážou procházet hmotou. Tyto částice jsou neviditelné stejně jako u temné hmoty.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jsi velice blízko k pochopení světa kolem tebe. Co je vlastně pevná hmota? To že jí nemůžeš projít? Člověk jí opravdu projít nemůže protože je na stejné vlně když to velice zjednoduším :) Vesmír se skládá ze struktur navršených na sobě .. kolem nukleonu obíhá elektron a to celí je atom .. více atomu tvoří molekulu a složitější uspořádání tvoří DNA to tvoří celého člověka ale DNA spatříš pouze v ve velikosti DNA. Ve velikosti atomu jsou všude pouze atomy to si musíš uvědomit ..je to těžké si vizuálně představit ale proto je lepší si to nejprve nakreslit. Je dobré si věci k něčemu přirovnávat např atom k sluneční soustavě a tím pochopíš jak to vlastně je. Svět se skládá z DIMENZÍ .. nenechej se oklamat tím slovem protože dimenze znamená v překladu rozměr neboli velikost nic víc nic miň. Co se týče snu tak je to pouze sen a sen není realita je to vlastně svět možností ale ne reálných alespoň podle mě. Podle mích zkušeností se svět dá popisovat ČÁSTICEMI a VLNAMI. Jenže paradox je že každá vlna se šíří pouze po částicích a každá částice je tvořena vlnou. Zjistil jsem jednu fakt neuvěřitelnou věc a to že svět se dá popsat pohybem a ničím jiným .. vše se vlastně pohybuje. Čas je změna/pohyb. Chlad a teplo je pouze rychlost pohybu. ATD ATD .. nevím co k tomu ještě více říci .. musíš se sám zajímat o věci kolem sebe a ověřovat si věci jestli jsou opravdu pravdivé tak jak ti jsou prezentovány ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek