Avatar uživatele
dgfdgf

Je podle vás správnej sex na prvním rande? Rozhodně nebejvá romantickej.

Zajímavá 0 před 2664 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lovecrossed

Pokud by to bylo dejme tomu s dlouholetou velmi dobrou kamarádkou (tudíž s holkou co znám více, než holčinu s kterou randím půl roku), tak mi to příjde ok (prostě se dlouholeté přátelství změnilo na něco více).

Pokud s holkou co znám od vidění dva dny a na prvním rande s ní, tak u takové holky bych si řekl:,,Když je schopná tak lehce dát mi, tak kolika synkům asi dala předemnou? FUJ!" A neměl bych o takovou zájem (to samé si říkám pokud mi holka chce dát během několika prvních schůzek…počítáno až na měsíce). Nehledě, že kvůli pohlavním chorobám a jiným hezkým věcem do toho může jít jen buď zoufalec, nebo naprosté hovado.

Upravil/a: Lovecrossed

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
klumprt

Pokud je sex oboustranně dobrovolný, tak v tom objektivně nevidím problém. Subjektivně toho můžou zúčastnění později litovat. Například žena, která má sex s člověkem, kterého pořádně nezná, může být v budoucnu zklamána, že z onoho člověka se vyklubal vůl jak rampa. V době, kdy se už s tím nedá nic dělat. A když by náhodou z takové šťastné chvilky vznikl nový život, tak je to hotová katastrofa, poněvadž ten nový človíček v podstatě ztratil šanci na to vyrůstat ve stabilním rodinném rostředí ještě dřív, než se narodil.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Není to obvyklé ani úplně vhodné, ale mohou nastat takové okolnosti, že se to bude jevit jako správné. I mně se to stalo a jsme spolu už 16 let.
Naopak, až budeš starší, tak budeš litovat každé promarněné příležitosti k sexu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Ne. Asi jsem příliš prudérní nebo možná i staromódní, ale ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

To se asi stává většinou jen tehdy, když se potkají dva „nadržení“. Také ale je nutné počítat
s tím, že se můžete nakazit nějakou chorobou (je jich přes 40), pokud si něco začnete s neznámým člověkem

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Na jedné straně si člověk ten sex přeje, protože je to naplnění jeho ega. Ano, jsem dobrý, dostal jsem pěknou babu do postele a to jsem ještě včera nevěděl, že existuje. Na druhé straně, pokud se vžijeme do role toho druhého, tak váháme, co by na to řekl ten druhý. Možná to chce atd. úvahy mohou být různé. Nejlepší je asi zlatá střední cesta – pomalu, ale jistě. Občas nějaký dotyk, polibek, pohlazení, ale to závisí na sympatii, dialogu a pod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek