Avatar uživatele
Rokio

Je podle vás v pořádku uklidňovat hysterické učitele?

Učitelé v mém okolí mívají někdy hysterické záchvaty, ale já jsem vždycky v klidu, jelikož jsem zapřísáhlý flegmatik.

Myslíte si, že by bylo v pořádku, kdybych je klidnil? Učitelé jinde také uklidňuji žáky se záchvaty, tak proč by to obráceně bylo v nepořádku?

Ptám se proto, že v září půjdu na učební obor na prodavače, kde bych se chtěl také chovat takhle, tedy být v klidu a v pohodě.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tw!st před 2862 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Myslím, že bude lepší, když zůstaneš v klidu a i učitelům dáš čas, aby se mohli zklidnit sami.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ten, kdo je výbušný už od přírody, tak může i přes tento fakt vykonávat velmi zodpovědné práce za předpokladu, že se naučí ovládat. Bohužel zrovna učitelům se toleruje zachovat leckdy velmi hystericky a při něčí snaze o jejich uklidnění mám obavu, že by se mohlo rozpoutat učiněné peklo. Oni nemůžou vykonávat fyzické tresty, ale proti těm verbálním útokům mají malé bariéry. Pokud bude na někoho učitel řvát spisovně bez sprostých slov, tak v podstatě nic zvláštního neporušuje. Drap má pravdu a lepší je zůstat v klidu nebo o tom říct jinému učiteli, který potom může tomu hysterickému promluvit do duše.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Ono to nemá ani cenu je uklidňovat, když neumí kontrolovat své hysterické záchvaty tak by jsi to snahou učitele uklidnit ještě zhoršil. Učitelé totiž mají tendenci vy vylévat vztek na to jak jsou neschopní že vystudovali vysokou školu a i přesto mají poměrně špatně placenou práci za špatných podmínek. Tudíž dle mé teorie je tím, že mají talent se učit ale absolutní neschopnosti logického uvažování způsobena tendence se za něco mstít, ale nevím nejsem psycholog ani psychiatr

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Je jedno jaké kdo vykonává povolání. Cholerika a hysterika nejlépe ignorovat, jinak se jejich „záchvaty“ ještě zhorší. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek