Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bod obnovení s HP Backup and Recovery

Mám problém s vytvářením bodu obnovení na notebooku HP Compaq nx7300 (win XP) pomocí předinstalovaného porgramu HP Backup nad Recovery. Vždy asi v 55% se tvorba toho bodu zastaví a napíše se "Kvůli problémům se sdílením souborů nelze bod vytvořit, restartujte PC". Po restartu se do toho bodu obnovení začnou přidávat nějaké dodatečné soubory, ale v půlce se to přeruší a napíše se "Kvůli problému se sítí nebylo možno bod vytvořit. Nevěděl byste prosím někdo ? První bod po instalaci OS, tedy sada disků pro obnovení,
se vytvořil a podařilo se i vytvořit další bod obnovení, třetí již vytvořit nemůžu.

Předmět Autor Datum
A tie body uklada kam, do nejakej skytej particie? Ak ano tak nie je ta particia uz plna?
MM.. 24.07.2008 16:45
MM..
Bohužel tím to asi není, zálohoval jsem na poloprázdný 500 GB externí disk, první povedený bod měl a…
prorock 24.07.2008 17:43
prorock
nerozumiem ani slovo. Polozim jednoduche otazky: 1. kam ukladas tu zalohu 2. kolko je tam volneho mi…
MM.. 24.07.2008 17:49
MM..
1. Tu zálohu ukládám na externí disk 2. je tam asi 350 GB volného místa. těch 700MB volného místa j…
prorock 24.07.2008 18:03
prorock
K tomu sdílení, tuto chybu jsem dostal ikdyž jsem sdílení zrušil, jinak všechny mnou sdílené data js…
prorock 24.07.2008 18:07
prorock
zálohoval jsem na poloprázdný 500 GB externí disk A to je prave chyba. Lokalni disk ma pro tuto ope…
mif 24.07.2008 17:57
mif
Přesunul jsem ten 2 GB bod obnovení z té Recovery partition a zkusil jsem udělat bod obnovení klasic…
prorock 25.07.2008 13:02
prorock
Já jsem byl chvíli "šťastným" majitel HP Compaq 6710, nejprve jsem odinstaloval všechny programy od…
Miloslav 25.07.2008 19:15
Miloslav
No a jak je ten disk na který se zálohuje připojený ? odtud zřejmě pochází ta chybová hláška o síti… poslední
MM_tank 25.07.2008 19:34
MM_tank

nerozumiem ani slovo. Polozim jednoduche otazky:
1. kam ukladas tu zalohu
2. kolko je tam volneho miesta (tam kam sa to uklada)

Ak je tam (kam ukladas tu zalohu) len 700MB volne tak tam uz nic neodzalohujes, kompletna zaloha OS ma urcite niekolko GB. Mozes skusit len inkrementalnu zalohu alebo najprv tam uvolnit miesto.

P.S. inac podla tej hlasky co ti to dava, skus sa pozriet do pravy klik na tento pocitac - spravovat, tam si pozri v sekcii o zdielani ze co mas nazdielane a kolko je tam pripojenych uzivatelov, pripadne zrus vsetky zdielania. A skontroluj ze co zalohujes, ci sa nesnazis zalohovat este aj nejaky sietovy disk, nema predsa dovod liezt na siet ak zalohujes len lokalny disk na lokalny disk...

1. Tu zálohu ukládám na externí disk
2. je tam asi 350 GB volného místa.

těch 700MB volného místa je na partition notebooku, určené pro zálohování. Na této partition je už jeden bod obnovení uložen a má 2 GB. Omlouvám se za nejasné vyjadřování.
O kompletní zálohu se nejedná. Kompletní záloha se se provádí v tom programu hned po instalaci OS a ukládá se na DVD nebo jako ISO. Tyhle body jsou (psáno v návodu) jen jakési rozdíly ...Jinak jsem to psal i do diskuzního fóra HP a nikdo nevěděl, děkuji za odpověď.

K tomu sdílení, tuto chybu jsem dostal ikdyž jsem sdílení zrušil, jinak všechny mnou sdílené data jsou ve výběru ze zálohy vyjmuty, nevím jestli jsem něco přehlédl, podívám se. Normálně by se ve win XP nic sdílet přeci nemělo, pokud to vyloženě nenasdílím...?

zálohoval jsem na poloprázdný 500 GB externí disk

A to je prave chyba. Lokalni disk ma pro tuto operaci vytvorenu partisnu s nazvem "HP-RECOVERY". Ono to snad umi i palit, ale externi disky to povazuje za neco spadleho z nebes. Vrele doporucuju obsah teto partisny vypalit, pak si s tim delej co chces (myslim zalohy - on totiz preplacne puvodni data). Ja se s tim jednou docela nazlobil u zakaznikova notesu (nechtelo to zalohovat na ext. disk USB ani FW) - byly to nejspis podobne hlasky jako tvoje, ale to si uz nepamatuju.

Přesunul jsem ten 2 GB bod obnovení z té Recovery partition a zkusil jsem udělat bod obnovení klasicky do té Recovery partition, ale opět neúspěšně, stejné porblémy jako předtím.(Zajímavé je že po přesunutí toho původního bodu bylo volné místo opět 700 MB, tedy jako před přesunutím, že by byla velikost té partice "plovoucí" ? Bohužel celkovou velikost před přesunutím si nepamatuji.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru