Avatar uživatele
Drap

Bod pro briketku 10

Otázku nesmazal zřejmě admin, ale opět nějaký samozvaný ochránce těchto stránek. Včera zde nebyl, tak dnes to musel napravit aby jsme nespustli, a nebo jen záviděl vám všem ty body.Alespoň nás tím opět navrátil do reqality všedního dne.

p.s. Těch otázek zmizelo více

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, johana 56, barnajka, briketka10 před 4507 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
barnajka

Indicie by pomalu pasovaly na mně,..ale já to fakt nebyla!!! :))
Já vás tu včera náhodou pozorovala, akorát že mlčky – to silvestrovský veselí mě nebere, nechtělo se mi bavit se na povel.
Ani na ten váš, Drape – omlouvám se :)
Tu vaši otázku jsem taky zaregistrovala – a v duchu jsem si říkala, že si koleduje o smazání. Mě teda nevadila ani omylem, ale stačilo si vzpomenout tuhle na bolaka a jeho provokaci s kartou a PIN kodem – taky zmizla jak pára nad hrncem.
Nezlobte se, že to řeknu takhle: ale přijde mi vlastně fér, že když zmizla bolakova otázka-neotázka, zmizla i ta vaše otázka-neotázka. Mělo by se měřit stejně všem.

Ale opravdu opakuju ještě jednou: já nikomu nic nesmazala ani teď, ani předtím – a opravdu s těmito zábavnými otázkami problém nemám. Naopak – i bolak ode mě tehdy hvězdičku dostal – přestože ho většina za tu provokaci poslala do háje.
Vždycky jsem tu bojovala za uvolněnější režim – ty tzv. zábavný/kecací otázky přece bývají často přijemným zpestřením. Nevím, co na nich komu pořád vadí.. Kdyby tu měly zůstat čistě jen faktický/odborný otázky-odpovědi, z Odpovědí nezbyde skoro nic.
Načisto by mě už taky zajímalo, který záprtek zkaženej má furt tu potřebu kazit druhým radost a zábavu :P

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

takové chování nechápu co má komu co závidět, když to nesmazal admin a někdo kdo má tedy hodně bodů, vždyť já osobně mám bodů prachbídně..

p.s. ostatních otázek, že zmizely jsem si nevšimla, nemám takový postřech..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek