Avatar uživatele
Ryboun

Je povinnost, aby se Čech díval na české filmy/seriály a Američan na americké filmy/seriály?

Možná to zní trochu divně, ale chci se zeptat: je povinnost, aby se Čech díval na české filmy a seriály a Američan na americké filmy a seriály? Myslím, že se spíše můžou Češi dívat jen na české filmy a seriály, protože voni jsou na ně zvyklí a navíc jsou to filmy/seriály, které jsou v jejich státě, zatímco můžou mít odpor k těm americkým. Potom je to stejně jako u Američana. Chci se zeptat: je povinnost, aby se Čech díval na českou produkci a Američan na americkou produkci? Anebo se může dívat na co chce?

Zajímavá 0 před 2686 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Ano, podobně, jako lezou do baráku kontroloři, aby zjistili, co strkáš do kamen, tak brzo budou chodit kontroloři, aby se podívali na co čumíš v bedně. Očekává se ještě zavedení kontrolorů přes čištění zubů a taky jestli nemluvíš doma sprostě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Ne, není, každý se může dívat na to, co mu dovolí jeho televizní kanály.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Nie je to vašou povinnosťou, ale isté obmedzenie máte od dodávateľa televíznych kanálov, ktorý umožní pozerať len tie kanály, ktoré si predplatíte na základe jeho ponuky.
V prípade satelitu je to obdobné ako pri pozemnom vysielaní so širšou možnosťou výberu.
V prípade „oddychu“ v nápravnom zariadení smiete pozerať len to, čo vám „vychovávatelia“ povolia a len vo vyhradenom čase.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Pokud vím, žádná povinnost zatím není. Dívej se na co chceš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Povinnost to není, i když dnes spousta čechů, jakmile vidí někoho, jak kouká na něco, co není české, nedejbože Americké, tak z toho mají málem infarkt…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek