Avatar uživatele
Patrik4496

Je pozdě začit hrát fotbal v 15, když bych ho chtěl hrát profesionálně?

Fotbal

Původní
Takže chtěl bych se zeptat je pozdě zacit hrát fotbal v 15? Chtěl bych ho hrát profesionálně

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2576 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Odpoveď byla označena jako užitečná

Pozdě být nutně nemusí, záleží jen na talentu, propadnutí fotbalu a fyzičce. Běžně se fotbalisté vychovávají už od šesti let. To jako myslíš, že fotbal je cesta k bohatství?

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Patrik4496 Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
devitkac

Souhlasím, pozdě být nemusí, ale určitě nebude stačit jen chodit jednou týdně chodit na tréninky. Chce to každý den cvičit, udržovat fyzičku, dobře jíst a tak dále – zkrátka žít tak, jako bys už profesionálně fakt hrál. Samozřejmě se to neobejde i bez pořádného oblečení a hlavně obuvi. Teď jsem zrovna viděl v letáku Sportisimo kopačky za dobrou cenu, tak když tak mrkni > https://www.kim­bino.cz/sporti­simo/aktualni-nabidka-od-nedele-21-07-2019/ :) Každopádně přeju hodně štěstí!

před 1738 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Tomiik eu

Dobrý den, chtěl bych využít situace a taktéž se zeptat jestli mohu ještě hrát fotbal. Fotbal jsem začal hrát od 4 let do 10–11 let. V klubu jsem byl 2. nejlepší a fotbal mě naplňoval, pak jsem nalezl nový sport parkour, ten skáču doteď. Chci se zeptat, jestli už taky není pozdě začít hrát fotbal. Ještě před rokem a půl jsem bez problémů přehrál všechny děti, které chodí na fotbal (spolužáky). Teď jsou školy zavřené a nevím jak na tom jsem, každopádně jsem rychlý, ale nejsem moc na výdrž. Fotbal mě naplňoval, pouze jsem nestíhal pravidelně dva sporty a taktéž jsem byl po operaci a už se mi do toho moc nechtělo. Není tedy pozdě začít hrát?

před 1089 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Vláček268

Ahoj, myslím si, že na fotbal není nikdy pozdě. Já se ho snažím naučit v 15 letech. 🙂

před 1055 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Sport