Avatar uživatele
Kelt

Je počet složek, které si mohu založit na obdržené maily konečný, nebo libovolný?

Třídím si doručenou poštu podle odesílatele a zjistil jsem, když jsem vytvořil 73 složek, že už nemohu vytvořit další složku, dříve se mi tam objevil odkaz vytvořit novou složku. Nyní to nejde, nevím jak se tam dostat. Používám seznam, resp xy@email.cz. Poradíte, jak vytvořit a přidat další složky, pokud to jde? Děkuji.

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2178 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
aliendrone

Tak to je drsný. :) Popravdě se mi nikdy nepodařilo překročit ani polovinu složek co uvádíš. Zkoušels dělat vnořené složky? Myslím tím jako např. složka „Byt“ má podsložky „Kuchyň“, „Ložnice“, „WC“ atd.? Pokud to nezafunguje máš možnost si samozřejmě e-maily např. pomocí poštovního klienta stáhnout k sobě do PC, kde si složek můžeš udělat kolik chceš (už nevím jaké je omezení OS, ale jsem si jistý, že ho nepřekonáš). Nebo si udělej další mail a tam můžeš přeposílat určité maily, pro které už nejde vytvořit složka na původním mailu. Venkoncem – kdo dnes ještě má 1 mail adresu? A třeba proklínaný gmail, který ta jako tak MUSÍŠ mít (i když ho nepoužíváš, bez něj je to opravdu těžké – třeba kvůli YT apod.) s sebou přináší samozřejmě spoustu výhod (hned z první G- disk) a téměř jistě nebude tak skoupý na složky. Nicméně to nevím, nemám to odzkoušené. To vše, pokud se nejedná o nějaký dočasný výpadek, dnes ti třeba nemusí jít složka vytvořit z tech. důvodů (např. údržby serveru) a zítra už to půjde. ;) :)

Hele – jestli máš dobrou bezp. politiku na svém PC, je dokonce lepší mít svou poštu u sebe (z mnoha důvodů). Já bych volil to stahování. A především bych promyslel organizaci třídění/ukládání pošty. ;) Ale to je jen tvá věc, po tom je mi víš co… ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Na veřejných emajlových službách to samozřejmě omezeno je. Stejně tak je omezen počet přesměrovávacích pravidel a počet filtrů. Nevím na kolik, ale tam jsem se dostal na omezení já. Proto si platím doménu, serverové služby včetně majlových schárne a navíc funguju na lokále. Dost lidí se diví proč… ale když jim řeknu, že tak mám přístupné majly i bez netu a to všechny pohromadě… tak , že nemusím kvůli každý poště bvotvírat prohlížeč a prolejzat miliardy stránek, čučej jak pucí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek