Avatar uživatele
Rendanfuls

Je pravda, že k prodeji párků v rohlíku ve večerce jsou potřeba finančně náročná opatření?

Zdravím,
měl bych menší dotaz. Moji rodiče vlastní malý „minimarket“ (večerka, textil, drogerie) a já bych jim chtěl navrhnout občerstvení ve formě párků v rohlíku či domácích obložených baget jako další zdroj příjmů. Oni se však obávají, že by byla potřeba nějaká opatření, která by stála moc peněz (hygienické podmínky máme na výbornou) a že jsou v tomto ohledu omezováni jejich živností (pravděpodobně volná živnost). Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je to pravda (ohledně právních záležitostí jsou mé znalosti značně omezené) a případně, co by bylo potřeba upravit/doplnit.

Zajímavá 0 před 2961 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
terry

Pokud budete potraviny sami připravovat, tedy ne kupovat již balené a pouze prodávat, znamená to dodržení mnoha hygienických předpisů.
Přesně by ti to řekli na příslušné hygienické stanici.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
sesednizkola

Vygoogli si hostinsku činnost – je to totalni nesmysl. Ty dve koruny, co vydelas na tom parku, ktery prodas dva za den … jako tohle te muze uplne zlikvidovat, hygiena neni tady pro srandu a pokuty likvidacni. A provozovat to podle jejich predpisu? Financne na tom mozna vyjdou lacineji ty pokuty. Zapomen na to uplne.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nejlepší je sledovat globálně konkurenci a kopírovat to co umí konkurence lépe, nač vymýšlet draho něco, co už jiný dávno vymyslel a otestoval! Japonský ekonomický zázrak byl postaven právě na tomto principu!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání