Avatar uživatele
autacek

Je pravidlem, že si každá modelka či umělkyně najde zpravidla nějakého hodně movitého partnera?

A mohou takové vztahy založené pouze na užívání si peněz a luxusu fungovat? A jaká jsou dle Vás jejich společná témata hovoru?

Zajímavá 0 před 2344 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Je tady ještě jeden aspekt. Modelky a herečky se zpravidla pohybují v prostředí, kde nejsou jiní než movití lidé. S „obyčejnými“ lidmi se ani nesetkají, natož aby si tam hledaly partnera.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nejde o to, že by to mělo být psané neporušitelné pravidlo. Spíš je to přirozený důsledek. Movitý člověk je často smířený s tím že nehledá ani tak rovnocennou partnerku jako spíš „reprezentativní asistentku ve věcech lásky“, aby si něčím ozvláštnil život, když už ty peníze má, proč je nevyužít právě tímto směrem.

No a hezké ženy se obvykle rády nechávají vydržovat. Ostatně sugerujeme jim to do hlav už od malička skrze třeba i pohádky, ve kterých se od ženy pomalu očekává jen to, aby našla bohatého prince a nic moc jiného ke štěstí až do smrti vlastně ani dělat nemusí 🙂 Modeling rozhodně není práce snů, pohodlnější a výnosnější je najít movitého zájemce o svůj opečovávaný vzhled.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Paušalizovat to nelze, ale většinou tomu tak je. Modelka, misska či jiná „celebrita“ touží po luxusu, boháč zase potřebuje k sobě „ozdobu“, kterou mu budou ostatní závidět a bude se s ní předvádět.Téma vzájemné komunikace: peníze, diamanty, zlato … 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Muffz

Co jsem poslouchal rozhovory modelek, tak často cestují a doma jsou párkrát za měsíc. Naproti tomu údajně modeling nevynáší dost peněz (mají od 5000 až po 100 000 za jednu přehlídku, což mi málo nepřijde), takže si hledají movité muže, pro které jsou spíš triumf, ozdoba na akce a dobrý společník do médií.

Jak to může fungovat, no, předpokládám, že to je více přátelský vztah než velká láska, plný podezřívavosti, strachu o peníze. Díky tomu cestování asi mluví hlavně o zážitcích, kterých bude požehnaně, o drbání a pomlouvání jiných movitých lidí a lidí z showbyznysu netřeba pochybovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ano, lidé toužící po obdivu zpravidla touží i po majetcích.

Téma hovoru při stolování může probíhat i beze slov, třeba s plnou pusou dnes již ohrožených a těžko dostupných přírodních zdrojů a surovin (povětšinou živočichové napříč planetou), kterých tragicky ubývá POUZE A JEN z těchto konkrétních důvodů „společenské komunikace“ a žádných jiných! Tato bezohledná konzumace je sama o sobě tématem, čili komunikací těchto osob.

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Neni to pravidlem, ale často to tak bývá a může to i fungovat. Ve vztazích nelze paušalizovat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Zlatopkopka se přetvařuje, její dědoušek se naparuje jakou to má samici později převážné většinou dědoušek brzy odejde do říše snů a slípka má krásný rozlet a zaopatření na zbytek života

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Chinchilla

Podle bulváru soudě u nás modelky a misky často miří na sportovce… na pracháče typu businessmani bych tipoval až tak po 30 roce nejdřív, ale určitě se najdou vyjímky.

Jak už bylo zmíněno žijí trochu jiný život než zbytek populace.
Počitám, že mezi sebou si asi vyměňují zážitky jak už z cestování
tak z ruzných akcí a přehlídek, jinak bych tipoval, že budou konverzovat
jako ostatní ženy dívky v jejich věku … témata jako móda, oblečení , parfémy a kosmetika, kabelky, boty,
chlapi, modní navrhaři a lidi z branže apod. O čem se baví s fotbalisty nebo hokejisty netuším, ale počitám, že o fotbalu a hokeji to moc asi nebude, ale
možná se taky pletu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek