Avatar uživatele
L. da Vinci

Je při nadcházejících volbách nutné vyměnit strany?

Blíží se volby do parlamentu a dnes a denně čteme jak ČSSD, ODS, TOP 09, KDU-ČSL valí lidem klíny do hlavy jak povedou zemi k prosperitě, ke světlým zítřkům a přitom na to měli spousta času, když vládli lidu! Jak to vidíte vy?

Původně – při nadcházeních …

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2611 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orwell

Samozřejmě, že teď neuslyšíme nic jiného. Jo, ještě nám budou v rozhlase a v tv. dokola pouštět Zemanovo „k..da sem, k..da tam“. S tím už ostatně začali. Ještě pár kyblíčků špíny přibude…
Říká se, že jen blbec se spálí o jednu plotnu dvakrát. No a my se pálíme pořád. Tebou uvedené strany se mi jeví jako opravdu, ale opravdu NEVOLITELNÉ. Na jejich sliby se nelze spolehnout, určitě už mají připravená vysvětlení, proč to, či ono nemohou splnit. Po volbách nám ukážou, obrazně řečeno, opět vztyčený prostředníček. Tyto volby rozhodnou, jestli vůbec budeme existovat jako Česká republika i fyzicky, nejen administrativně. A možná taky o tom, zda půjdeme, či nepůjdeme spolu s „kamarády“ z NATO" do války s RF.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kryšpín

Mám věrné dvě strany a ty neměním pokud fungují, velká a malá, jinak pamětník mi pravil, čecháčkům není pomoci, neumějí si vládnout, skočí na sliby, nechali se nachytat na modré, růžové, svaté, červené, zelené, uhelné, topánkovo, a další slibovací ptactvo. Údajně po hebkém sametu prohlásil jakýsi republikán, naházet vládu do Vltavy nebo je na dlouhá léta katastrofická slibotechna, poté když byl volen president humanista, tak jej prý zavřeli aby nenarušil demokracii, když se volil další president t.z.v. neviditelná ruka trhu, tak se ve váženém parlamentu kšeftovalo se dvěma poslanci, aby president dle plánu byl zvolen, a při dalších volbách, jelikož po několikáté nebyl president zvolen, tak rudý spolek Uljanovců podpořil vpravo-směřujícího presidenta, jejich vážený vlevo směřující vůdce Vojta po volbách prohlásil, – z důvodů, už abychom měli presidenta. Tolik názor pamětníka, který žije již ve třetím Ismu..

Upravil/a: Kryšpín

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Před volbami slibují všechny strany hory doly, to není nic nového, a vůbec nezáleží, jestli jsou víc doleva nebo doprava.
Stranu můžete volit, kterou chcete, tedy můžete se po libosti pokusit o změnu nebo nemusíte. Koho budete volit, je jen na Vás. Od tho máme ty volby svobodné. Jen volte obezřetně, aby se náhodou nestalo, že ty volby po nich už tak svobodné nebudou a už to pak nepůjde vyměnit tak lehce.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
xxx3

nutné je spíš to, aby se lidé sami aktivně politicky angažovali. Zatím všichni (až na poměrně málo výjimek) očekávají v pravidelných intervalech příchod dalších a dalších spasitelů, kteří už konečně budou neúplatní, pracovití, spravedliví etc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Je potřeba vyměnit LIDI a to tak, že důkladně. Strany za to nemohou, ty jsou jen organizační pomůcka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
L. da Vinci

gecco zlatej a nechápavej?

před 2611 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
L. da Vinci

Drape, admin ti už odpustil, že můžeš …?

před 2611 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek