Avatar uživatele
anonym

Je seriál Plastická chirurgie alespoň částečně realistický jako skutečný obor či praxe z plastické chirurgie?

Nebo se jedná spíše o fikci? Docela přemýšlím o tom, že bych to začal sledovat. Viděl jsem už spoustu seriálů a toto by mohla být příjemná změna. Je to zábavné? Napínavé? Zajímavé? Nebo nuda?

Jako základní nástřel seriálu zní docela bizarně: Christian a Sean jsou plastičtí chirurgové středního věku. Jejich klinika vzkvétá. Sean, který má rodinu, začíná být unavený životem, zatímco Christian si ho užívá, jak jen to jde. Jednou k nim přijde Argentinec, který chce plastiku celého obličeje. Ukáže se, že to je nebezpečný pedofil. Během operace ho zabije jeho vlastní bratr, protože se bojí, že jednou ublíží jeho dceři, která se má za pár měsíců narodit. Sean a Christian se musí zbavit mrtvoly… a to je jen začátek.

Odkaz: http://www.csfd­.cz/film/135723-plasticka-chirurgie-s-r-o/prehled/

Zajímavá 0 před 2861 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Je to umelecké spracovanie. Ak by ste museli pozerať na reál, začali by ste sa nudiť (ak by ste vôbec vydržali pozerať). Všetky filmy takéhoto typu ako Nemocnica na kraji mesta, Plastická chirurgie, Dr.House, Kosti, CSI…a ďalšie sú robené tak, aby diváka zaujali a nie odpudili.
Odborník pri pozeraní takýchto filmov sa veľakrát diví, akí šikovní sú ti herci a ako rýchlo a bezpečne všetko zvládajú. Jemu to trvá tááák dlho, aj niekoľko hodín a tu stihnú do nemocnice prijať, vyliečiť a prepustiť pacienta a pritom ešte vyriešiť rodinnú drámu za necelých 30 minút (ak nerátam reklamy počas filmu)

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek