Avatar uživatele
Calimë

Bojím se jít k doktorovi…

Ahoj, mám takový možná až trapný problém…
asi před měsícem jsem měla chřipku, nic vážného, ale sestra mi v ordinaci řekla, že až budu moct, tak ať přinesu ranní moč, že to mohlo postihnout ledviny a ať jí to třeba přinesu na nádraží, od kterého ráno stejně jako já odjíždí… Já na to zapomněla a už se k tomu nedostala… Jenže teď mě táta k doktorovi poslal zase, půjdu tam v pondělí a já mám prostě strach, že si sestra na tu událost vzpomene a bude to po mě zase chtít, vznikne trapná situace (já nevim co, bude se vyptávat (což mi u doktora vadí nejvíce), doktor bude mít nějaké poznámky (vždycky šťourá))

co mám dělat??? opravdu se tam bojím jít, doma jsem o tomhle neřekla

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, gagaga před 3808 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
arygnoc

nič sa nedeje.
v najhoršom vám sestra pripomenie, že ste na to zabudla – no, možno troška prísnejšie, ale asi nie. testy nie je problém urobiť i teraz.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Děláš z toho nejspíš zbytečný problém. V pondělí si ráno nachystej moč a běž v klidu k doktorovi. Sestřičce řekni, že jsi zapomněla. Hlavu Ti neutrhne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mamar1

http://diskuse­.doktorka.cz/bo­jim-doktoru/ To druhé je odpověď

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Vyčůrat se do zkumavky a jít. Přeci to nebudeš psát na kancelář prezidenta.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

To je jen v tvojí hlavě :) uvědom si že lékařka má na starosti 2.000 pacientů, je dost pravděpodobný že ačkoliv ty si tu situaci kvůli špatnýmu svědomí přehráváš 10× denně, tak doktorka/sestra už na to dávno zapomněly, a i kdyby ne, tak prostě řekneš že jsi na to zapomněla, toť vše.

Ono když se nad tím zamyslíš, tak se vlastně nemůže nic stát :) a i kdyby měla kecy, tak se usměj a tím s ní zameteš :) pokrč rameny, řekni „tak jsem prostě zapomněla, dyť se nic zas tak hroznýho nestalo…“ a případných výtek si nevšímej, koukej třeba z vokna, usmívej se a dělej jako by nic, však vono ji to po chvíli přejde :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek