Avatar uživatele
akvidzerp

Je to normální?google chrome víckrát ve správci úloh

Když zapnu internet a podívám se do správce úloh do procesů tak tam vidím většinou tak pětkrát zaplý google chrome,někdy i víckrát někdy méně.Nikdy tam ale není puštěný jen jednou.To asi není normální ne?

Zajímavá 0 před 3628 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
HOLAS

Bohužel u google chromu to rozmální je, dělá to všude. Nejspíš to bude ochrana proti žraní ramek. protože zatím co u chromu jeden proces má max 50 mega a zapne se další proces, tak FF proces ti sežere klidně i 500 mega a víc :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Je to normální a současně je to jeden z důvodů, proč tento prohlížeč nepoužívám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nespi

Google Chrome vede jako samostatné procesy třeba různé doinstalované pluginy z Chrome Store nebo taby s otevřenými stránkami. Aktuálně mi běží kolem 30 procesů. Nevidím v tom žádný problém a počítač to nezpomaluje. Složí to jednak jako systémová ochrana proti pádům a toto paralelní zpracování procesů naopak zrychluje odezvu prohlížeče.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Každý panel v prehliadači Chrome žije vlastným procesom. Všimnite si, koľko otvorených panelov, toľko aktívnych procesov. Na podobnom princípe pracuje aj Opera a IE. Jedine Firefox si otvorením viacerých kárt – panelov nevytvára nové procesy.
Ak si chytíte uško karty – panela a premiestnite si ho na voľnú plochu obrazovky, ajhľa máte dva samostatné prehliadače. (IE, Firefox, Chrome, Opera…)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek