Avatar uživatele
zvonisek

Bojíte se, že nastane třetí světová válka? Věříte v předpověď baby Vangy?

Jsem mladá, tak mam strach Já se poměrně bojim

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2745 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Otázka se opakuje asi popáté.
http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=baba%20Van­ga

Mosojova otázka
http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=baba%20Van­ga

Otázka annas
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/slyseli-jste-o-tzv-bulharskem-nostradamovi

a další

Třetí světovou válku bychom podle ní měli mít již za sebou.
2010 – III.světová válka začne v listopadu 2010 a skončí v říjnu 2014. Začne jako obvykle (konvenčně), pak se ale použijí jaderné a chemické zbraně.

"V anglickém zdroji (viz odkaz) jsem se dočetla, že Vanga byla negramotná nebo pologramotná. Žádnou knihu nenapsala sama. Co řekla, zachytil někdo jiný a její předpovědi zapsal. Přidali se později i další.

V článku se dovíte, že vysvětlení předpovědí Vangy jsou často kontroverzní a zkreslená médii. Jeden nedávný dokument systematicky shrnul dosavadní poznatky o jejích proroctvích ve filmu „Vanga. Viditelný a neviditelný svět“.

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/baba-vanga

Možná měla nějaké věštecké schopnosti, ale vzhledem k tomu, že její vize zapisoval někdo jiný, mnohokrát přepisoval, může to být jinak. Ale válka nezáleží na ní. Co se má stát, to se state. Takových proroctví koluje, ale záleží na pochopení, době vzniku a jiných okolnostech …

Už v r. 2012 podle proroctví Mayů jsme neměli žít …

Myslím si, že kdyby ke světové válce došlo, budou se bát nejen mladí, ale i starší, ti především o své potomky …
------
„Proroctví indiánů kmene Hopi
Třetí válku rozpoutají lidé v jiných starých zemích, kteří zradí dávno získané světlo. USA budou zničeny, země i lidé. Jen Hopi a jejich mateřská země bude zachována jako oáza, v níž budou hledat útočiště uprchlíci.“

„Protiletecké kryty jsou k ničemu. Jen materialisté se snaží budovat kryty. Ti, kdo mají mír ve svých srdcích už jsou v tom nejmocnějším útočišti života. Pro zlo není úkrytu.“

„Ti, kdo se nepodíleli na dělení světa ideologiemi jsou připraveni pokračovat v životě v jiném světě, at už jsou černé, bílé, rudé, nebo žluté rasy. Všichni jsou bratři.“

„Tato válka bude konfliktem ducha s materiální podstatou. Hmotné věci budou zničeny duchovními bytostmi, které zůstanou aby vytvořily jeden svět a jeden národ pod jedinou mocí, mocí Stvořitele.“
http://www.presny-cas-online.cz/proroctvi-indianu-kmene-hopi

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
eleonnore

Take jsem mlada, take se bojim a take si jako Eburo myslim, ze jednou to prijde. Dokonce mam za to, ze nase mlada generace ji zazije urcite.

Nadruhou stranu, posloucham historky moji babicky z druhe svetove a babi rika, ze cloveku vpodstate nezbyva nic jineho, nez to nejak pretrpet a postavit se k tomu celem.

V zivote nas potka spoustu spatnosti. A obecne plati, ze bychom to meli vzit s pokorou tak, jak to prijde a nejak se s tim srovnat. At uz jde o smrt blizkych nebo o valku. Nic s tim nezmuzeme.

Nejsem vylozene verici, ale tenhle muj oblibemy citat je asi jedine, co se da dodat na zaver: Pane, dej mi sílu změnit věci, které změnit mohu. Odvahu přijmout věci, které změnit nemohu a moudrost, abych je od sebe rozpoznal.

Upravil/a: eleonnore

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jednou k tomu dojde,ale osobně se nebojím,jen se bojím o své potomky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Nebojím se, ale lituji vás mladých. Já mám život již za sebou a byl pěkný i v tom socialismu. Vše je proti vám. Celosvětové dění i planeta Země.

Zde je odkaz na video, projevu náčelníka amerických vojsk.
Projev je tak zásadní, že si na jedné straně někdo dal práci a opatřil ho českými titulky, Na druhé straně se někdo zasloužil o to, aby titulky zmizely !!!!!!! Proč ??
To není článek z Novinek, Blesku atp. To oficiální projev, vysokého důstojníka USA puštěný do celého světa !!!! Záměrně ignorovaný našimi masmédii !!
Doporučuji si ho nechat alespoň zběžně přeložit člověkem znalým angličtiny.

https://vimeo­.com/185813250

https://vimeo­.com/185813250

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Tretia svetová vojna už dávno prebieha. Je to vojna hlavne ekonomická, kde sa pod vplyvom ekonomiky menia politické zriadenia, zneužívajú sa národnostné a náboženské vyznania na vytváranie vojnových ohnísk s použitím moderných technológií, rozpadajú sa štáty, mení sa závislosť jednotlivých štátov a štátnych zoskupení, ktoré postupne strácajú samostatnosť. Neoficiálne vznikla po skončení 2.svetovej vojny, najprv ako tzv.Studená vojna, postupne vystriedala rôzne iné názvy podľa svojich lokálnych prejavov: Korea, Vietnam, Afrika, Kuba, Irak, dnes Sýria, spor o EU a zajtra…
PS. Nielen mladí majú strach.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Ne. Pokud se člověk něčeho bojí a mluví tom, tak se to kolikrát stane. Neboj se.:-)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek