Avatar uživatele
anonym

Je tohle snad začátek lidvidace Evropy?

je možné nějak vysvětlit jestli tento článek je varováním že Evropu čeká pomala likvidace původního obyvatelstva a nastane mix populace kdy běloši v evrope budou uplná menšina která bude jednou zlikvidována? https://www.no­vinky.cz/zahra­nicni/467052-miliony-africanu-chteji-opustit-domovy-evrope-hrozi-druha-vlna-migrace.html díky

Zajímavá 0 před 2223 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

„Do budoucna bude Evropa zcela muslimská“, tak zněla věta jedné dávné věštkyně, která odešla do věčných lovišť.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nedokáži zatím posoudit zda začátek likvidace, ale jasné varování pro Evropu z toho lze vyčíst. Otázkou je pouze to, jakým způsobem se Evropa k tomuto problému bude stavět a jaká přijme případná opatření

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
xxx3

Tehle článek je především generátor návštěvnosti, protože nic tak spolehlivě nenažhaví většinu současných čtenářů jako tohle téma.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Je to logické Evropani a Evropanky mají mini zájem o děti průměr jeden kousek na rodinu, tam na jihu je to pět až osm kousků, tudíž částečně má Angela pravdu.
Jak budou přistěhovalci doplňovat populaci, tak si pomalu budem nuceni utahovat opasky, po počátečním odporu seto pomalu pomíchá, zamiluje pomiluje, emoce vychladnou a na př. čecháčkové budou v hospůdkách opět nadávat, kňourat, žehrat a.p.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek