Avatar uživatele
anonym

Bolest břicha po sexu

Mám takový.. mm, problém.
Občas se mi stává (a tedy né vždy), že mě po milování strašně rozbolí břicho.. není to při něm, během toho mě vůbec nic nebolí, naprsto nic, ale tak.. za deset, patnáct, nevím jistě, může to být i víc, třeba půlhodinka nebo hodinka mě prostě.. strašně začne bolet břicho.. Je to taková specifická bolest, nikdy jindy mě to takhle nebolí, jsou to.. já nevím, jakoby hodně silné křeče někde.. pod žaludkem, nedovedu to přesně určit.. A vážně to.. hodně bolí.
Zrovna teď se tu krčím a naříkám..
Nevěděli by jste někdo, co to může být nebo co s tím dělat..? Trápí mě to..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4450 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Vojtěch

Určitě bych s tím zašel k lékaři pro případ, že by bylo v břiše něco poraněného, natrženého, podrážděného či kdo ví jakého. Jestli to jde až do silných křečí… Jeden nikdy neví.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Michal Kole

Běž k doktorovi to je asi nejlepší rada, kterou můžeš dostat, při sexu se tělo „namáhá“ protože některé části těla se „natahují“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
venkovan

Co přestat se sexem?
A je hned po bolesti!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vanad

Partner ho má moc dlouhýho (nebo Vy moc mělkou) a jeho dorazy Vám působí bolest. Ať si na něj zkusí navléct distanční kroužek. Uvidíte, zda to pomůže.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
albert

Z dotazu není jasné, jedná-li se o muže nebo ženu. Já jsem tedy muž a v počátcích sexuálního života se mi občas stávalo (hlavně po dlouhém a vášnivém sexu), že jsem si namohl břišní svalstvo a opravdu to zatraceně bolelo. Myslím, že by to mohlo platit i v případě opačného pohlaví.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek