Avatar uživatele
Neonka

Bolest dole na pravém nebo pod pravým žebrem, co by to mohlo být ?

Chystám se zítra k lékaři, ale nechci mít neděli celou zkaženou, jaký lék by mohl zatím pomoci?
Nemohlo by to být namožené, máte někdo zkušenost ?
Děkuji za rady.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, Jikra, suaeda před 4638 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Bolest pod pravým žebrem příčiny

Bolest pod pravým žebrem má různé příčiny, ale často je bolest pod pravým žebrem vyvolávaná problémy s vaší páteří. Může se také jednat o různé problémy se žlučníkem, často se jedná o žlučníkovou koliku. Bolest pod pravým žebrem se také někdy ozývá při problémech s játry. Přičin je ale ještě mnohem více.
Bolest pod pravým žebrem léčba

Pokud vás již několik dní trápí úporná bolest pod pravým žebrem, tak by jste se měli určitě obráti na lékaře. Návštěvu svého obvodního lékaře moc dlouho neodkládejte, čím dříve tím lépe. Není na co čekat. Váš lékař vás komletně vyšetří a určí diagnozu. V případně závažnějších problémů vás odešle za nějakým odborným lékařem do nemocnice.
http://www.bo­li.cz/bolest-pod-pravym-zebrem/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ten který je

Může jít o podrážděný žlučník.Pomohl by možná mátový čaj a být v klidu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
suaeda

Pokud jste jedla nějaké těžké jídlo (mastné), nebo třeba něco ostřejšího (koření, česnek) a potom Vás to začalo bolet mohl by to být žlučník. A pomůže jen tvrdá dieta – staré rohlíky a ruský neslazený čaj než se to usadí. Samozřejmě to muže být i jiná příčina. Pokud Jste tuto bolest pociťovala již dříve tak v každém případě jděte k lékaři.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jikra

No tak tyto příznaky mám taky.Došel jsem k lékařce s tím že mám asi vychruplý játra po 47létech bumbání pivíčka.Poslala mi na jaterní testy a sono a výsledek byl přiměřený věku.Starý doktor co prováděl vyšetření sono řekl že to může být od páteře.Rentgen páteře odhalil příčinu tohoto jevu.Zkrátka na mapě páteře mi ukázli která plotna už je chabrus a tlačí na nějakej nerv kterej vyvolává onen pocit.Teda jestli se jim dá věřit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek