Avatar uživatele
Luky154

Bolest krku,motání hlavy

Dobrý den,mám posledních 20 dní divné stavy,asi to způsobuje krční páteř.. mám skoliozu pateře neustále se mi motá hlava nemůžu pohnout s krkem neustále závratě, špatně se mi mluví nedokážu moc přemýšlet včera jsem byl u kamarádky a zašli jsme na pivo a tam to všechno začalo,nejdřív jsem se začal klepat po té se mi začla motat hlava,když jsem se chtěl jít opláchnout obličej na záchod neudržel jsem se na nohách jak kdybych zapomněl jak se vlastně chodí po té jsem omdlel odvezli mě do nemocnice tam doktor nic neprokázal a začal jsem si stěžovat na šílenou bolest krku,opíchal mi to a dal mi uklidnovaci injekci,po te jsem odjel domů a najednou jsem se začal smát a vše bylo tak jak má být,ráno jsem se probudill a opět vše v pořádku až ted večer mi to začalo zase,šílená bolest krku motá se mi hlava a opět se mi špatně přemýšlí už s toho mám strach.. nevím co mám dělat.. jde mi jakoby taková pomyslná čára od hlavy až k nohou a kde se přesně ta „čára“ jakoby nachází tak necítím tu končetinu,ústa,ru­ce.. nedokážu to srozumitelně popsat.. začínájí mi opět třesi,jakožto hlavy tak rukou a nohou,když zavřu oči vidím růžovou tečku ve středu oka.. když mám otevřené oči je to normální až na horší vidění.. bolí mě páteř ve středu na konci a hlavně tedy ten krk s kterým už ani nemůžu pohnout.. prosím o vaše názory děkuju a doufám že to bylo aspon trochu srozumitelné.

Zajímavá 0 před 3826 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

A co lékař co tě ošetřoval. Neřekl ti náhodou co máš dělat kdyby se to vrátilo či zhoršilo ?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
isteron

Žiadať sa na vyšetrenie k neurológovi, vyšetrenie na CT a na magnetickú rezonanciu ( tam sú dlhé čakacie lehoty. ) na Doplerov sonograf. Bude sa jednať o pricviknutý nerv v oblasti niektorej platničky, ktorá tento nerv dráždi, alebo ovplyvňuje zásobovanie krvou a riadnu činnosť mozgových centier.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vidím to na úterní návštěvu lékaře. Pokud je to blokáda krční páteře a působí takové problémy, tak bude nutné neurologické vyšetření a pořádné rehabilitace – cvičení, měkké techniky, obstřiky.
Může to být ale také leccos jiného, a to je třeba nejdříve vyšetřit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Luky154

Vyšetřoval mě doktor v Dačicích a ten mě poslal do Jihlavy tam mi udělali EEG a druhý den mi řekli že se mám hlásit u svého doktora,přišel jsem tam druhý den a on že tam ještě výsledky nejsou,po té jsem jel domů a asi za 2h mi volá sestra že už přišli a že se doktorovi nezdají že je tam něco v nepořádku ale že má ted dovolenou což bylo minulý týden a že mám přijít až tenhle ve čtvrtek a jak se mi to ted stalo o víkendu,byl jsem na pohotovosti a doktor mi řekl že kdyby se to zhoršilo tak mám jet do té Jihlavy že tam mají veškeré zprávy.. jenže nemám to zrovna kousek a už je dost pozdě,ale začíná to být horší a horší každou minutou

před 3826 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Sám dobře víš, že se musíš ihned sebrat a do té Jihlavy dojet. Čím víc to budeš odkládat, tím to může být horší. Neboj se a JEĎ !!!

před 3826 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví