Avatar uživatele
anonym

Bolest kyčelního kloubu a nohy při našlapováni…pomůže nějaký gel z lékarny,třeba Opodeldok nebo Konska mast?

Netrpim na bolest kloubu ale přišlo to najednou,nemůžu našlapnout na levou nohu a chci si koupit nějaké mazáni,možna to je už i důchodovým věkem tak prosim o radu jestli ty mastičky a gely a jaké pomohly někomu z vas?Děkuji a přeji hodně zdraví v Novem roce.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4501 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Zastávám názor je,že nejlepší je začít návštěvou lékaře,který bolest pojmenuje,určí léčbu.Teprve potom bych hledal nějakou jinou možnost alternativní léčby.V Novém roce přeji totéž.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Tom004 má samozřejmě pravdu, mně se to občas taky stane, ale bolest přijde a po pár dnech zas zmizí. Já v podobném případě používám Fastumgel, nebo Voltaren emulgel. Kdysi jsem to konzultovala s lékařem, podle něj na každého účinkuje něco jiného. Výborný byl i Yelongel, ale nevím jestli se ještě vyrábí.
Holt už ten organizmus nějakou dobu používáme, tak nám to musí občas připomenout.
Doplňuji:
pro tom004 : možná máš štěstí na slušného lékaře, ale já o takovém nevím, který by se u postaršího člověka zabýval zjišťováním příčiny. Nejspíš by mi řekl, abych se v mém věku nedivila. To je ten doktor, co řekl že muži nemají křeče a tady v anketě to bylo ze 100% vyvráceno. Pro upřesnění věku – taky jsem šla do první třídy v roce 1953.

Upravil/a: Sůwa

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek