Není to úplně totéž.
Vepřová panenka je konkrétní kus vepřového masa – je to kousek, který je velice jemný a nejméně tučný z vepřového masa. Jedná se vlastně o „vepřovou svíčkovou“.
Filé je tenký plátek, který se dělá obvykle z kýty, ale může být i z jiné části masa.
0 Nominace Nahlásit |
Vepřové filé je jakékoliv maso vhodné na minutky: kýta, karé, kotleta i zmiňovaná panenka, která je ovšem nejkvalitnější.
0
před 2790 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |