Avatar uživatele
autacek

Je vhodná očista organismu, především pomocí alternativní medicíny, když člověk nemá žádné potíže ?

Myslím tím například očista ledvin, jater, zažívacího traktu pomocí různých „zaručených“ receptů atd., nebo třeba drastická změna jídelníčku (omezení mléka či jiných živočišných produktů), řízená hladovka, apod. ?

Může to přinést něco dobrého navíc a nemůže to naopak poškodit metabolismus a zdraví člověka ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Hakunamatata před 3966 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Obecně se detoxikace nedoporučuje vrcholovým sportovcům, lidem s nízkou hladinou cukru, s nižším krevním tlakem nebo také alkoholikům. Pokud tedy neznáte svůj zdravotní stav, nedoporučuje se detoxikace provádět bez odborného dohledu.

Jinak detoxikace by měla probíhat na jaře, v průběhu března a dubna, kdy projevují největší činnost žlučník a játra. V zimě se také stravujeme jinak.

Že nemáte žádné zdravotní potíže? Nikdy vás nebolela hlavu, neměl jste chřipku, bolesti nohy, ruky, horší vidění, sluch atd.? Víte, co všechno obsahují naše potraviny? To všechno nám škodí, problémy se projeví u někoho dřív, u jiného později. Tomu se dá předejít, v tom je význam alternativní medicíny. Klasická léčí až následky … bývá dost často pozdě ..


Léčím se pomocí alternativní medicíny už hodně dlouho, nejde jen o očistu organismu, ale o zdravotní problémy, které mně lékaři nezjistili, podle nich jsem byla v pořádku. Je to složité, pokud máte zájem, určitě najdete informace od fy Diochi nebo Energy.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra, Andělé Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
badisko

vzdycky jsou nejake potize jen si je nepripoustime:D
hele rizena hladovka neni od veci taky ji pouzivam !!! vetsinou mezi snidani ..obedem
pak obedem a veceri …a nerizenou v dobe spanku…;D..ne neuskodi ti to otazka je proc by nekdo doprovolne takhle blbnul …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

Jednou jsem zkusil udělat takovou očistu organismu, že jsem celý den pil pouze pivo a nejedl. Neuškodilo mi to :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

tak třeba yoga (spíše jógy, je jich víc) je způsob života. Rozhodně to není jen nějaké cvičení. A je to jeden z čistých (detoxikačních) způsobů života. Tady, kde žiješ, vnímáš spíše špinavý způsob života, intoxikace organismů je v naší lokalitě a společnosti naprostou samozřejmostí a nikdo nad touto katastrofou ani nemrkne. Naopak- ještě ti vládnou intoxikované mozky.
A jestli ti to může přinést něco dobrého navíc? Čistý organismus vnímá čistě a naopak- proto taky lidé cítí, že je něco špatně, ale špatně to vnímají, protože jsou zanášeni marastem z řetězců atd. Detoxikovat se znamená měnit!!! Něco dobrého navíc? ..nic než vnímání světa ..to, co v tobě intoxication (otrava) potlačuje- otevřít oči, vnímat, cítit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
www

Alternativní medicína může být škodlivá již sama o sobě, myslím tím její dnešní pojetí, kdy zná odpovědi na vše.
Léčení a prevence bylinkami je však prospěšné, lékaři však doporučují nepřehánět a postupovat obezřetně. Nikoliv podle různých rozumbradů, kterých jsou dnes mraky.
Názor, více viz např. Klub Sisyfos.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lidaa11

Já jsem měla dříve velké problémy s trávením a tak jsem hledala něco na to. Byly mi doporučeny zelné potraviny http://www.zelene-zdravicko.cz/ tady je několik informací. No na začátku užívání to byl pořádný dvouměsíční detox, to vám povím. Celkově mé tělo pročistily a mě se zlepšily i jiné problémy. Krom trávení se mi zlepšil ekzém, se kterým bojuji už od dětštví. Nevím, jestli hedáš zrovna tohle, ale je to jedna z možností.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Melkor

Záleží to na tom co je podle vás alternativní medicína… pokud se jedná o kouzla tak pozor na to a ve většině případech Vám to spíše uškodí… Jinak je velice dobré držet půst jeden den v týdnu, tato „detoxikace“ opravdu pomáhá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek