Avatar uživatele
anonym

Je vhodné venčení psa i za celodenního deště, nebo mají i psí pláštěnky?

Nebo jej radši nechat doma? Pláštěnky existuji? Jak se pak takový pes dostane k vykonání své potřeby, když na to třeba není doma zvyklý? Nebo prostě improvizuje a vykoná to tam kde má i bez předchozího návyku? Psa nemám, takže nevím.
Jak to řešítě Vy? (Pokud tedy máte psa)

Zajímavá 0 před 2872 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Záleží jakého psa dotyčný má. Normální pes se samozřejmě venčí i v dešti, mrazu a jiných druzích počasí. Přinejmenším tak dlouho, aby vykonel potřebu, pak záleží na povaze psa, některý jde dobrovolně domů.

Pokud ale někdo má rozmazlenou gaučovou rasu nebo tak psa vychovává, tak samozřejmě dnes už existují i psí pláštěnky, nebo se to řeší písečkem jako pro kočku nebo jiným „psím“ záchodem.

Upravil/a: Nuk nuk

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Psa je třeba venčit za každého počasí

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

My jsme měli chlupáče – bytového povaleče, takže do deště jsme ho nepouštěli. Byl naučený na jedno místo v bytě, k tomu určené. Jinak u krátkosrstých hafanů bych to neřešil. Po venčení stačí vydrbat do sucha jeho ručníkem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Pokiaľ ho nevenčíte celý deň môže byť tak ako ho Adam stvoril. Teda v prípade, že nejde o rozmaznanú rasu izbového psa, alebo takého čo sa bojí aj kvapky vody, ako vidíme bežne na sídliskách – pes pri stene pod strechou a páničšk, alebo v panička na chodníku v daždi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek