Avatar uživatele
Kilián

Je výhodné zaplatit za pojištění zavazadel při platbě letenky?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li vidíte za nutné platit příplatek za pojištění zavazadel již při platbě letenky. Případně, zda-li se dá letenka koupit bez pojištění a to pojištění následně sjednat přímo na letišti? Děkuji za odpovědi.

Zajímavá 0 před 2821 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Základné poistenie, tj doprava batožiny bez pškodenia do cieľového letiska je v cene letenky. Napriek tomu, že poznám prípady „zablúdenej“ batožiny (stáva sa to nedostatočnou kontrolou, časovým stresom a organizovaným zmätkom pozemných služieb), netreba robiť paniku. V takom prípade treba nedoručenie batožiny (v kľude, panika, stres a nervozita násobené krikom a plačom zhoršujú komunikáciu) okamžite reklamovať u dopravcu, vtedy letecká spoločnosť nahrádza vzniknutú škodu a hľadá „zablúdenú batožinu v iných letoch“.
Bežne lietam so základným poistením v cene letenky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Je to velmi vhodné. V případě zpoždění, ztráty apod. letecká společnost zaplatí nejen cenu věcí-to trvá déle, ale vyplatí odškodné, aby se člověk mohl vybavit-holení, hygienické pomůcky, nutné oblečení, v případě jednání (a to klidně mohu říct i o dovolené, že budu mít jednání) i společenské oblečení. Suma sumárum se to vyplatí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek