Avatar uživatele
Popelka Sany

Je výhodnější nahrát si do mobilu raději celá hudební alba, nebo různé písničky?

Co se mi, prosím, vyplatí víc? Mít v mobilu třeba 10 interpretů a všechna jejich alba, nebo mít v mobilu různé druhy písní od mnoha interpretů?
Děkuji za odpověď.

Zajímavá 0 před 2495 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
still

Záleží na tom, jak velký prostor máš v mobilu a jak často se tím chceš zabývat (kopírovat soubory z PC) Já mám 64 GB ROM a tak si můžu dovolit mít celé diskografie a nemusím se tím zabývat vůbec. Ale pokud má někdo třeba jen 8GB + 8GB flash kartu, tak už musíš vybírat, co si nechat a co ne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Záleží, jak ti to vyhovuje. Já pokládám za nesmyslné nechávat si písničky, které se mi nelíbí, tak si dělám výběr. Buď podle interpreta, nebo podle žánru. Bez ohledu na to, že místa mám dost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pepe88

Udělej si mix,svůj top mix skladeb.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Podle mně je to v podstatě jedno. Mám tam celá alba i jednotlivé písničky. Různé žánry, dokonce i „vážnou hudbu“. Vše na mikro SD kartě. Zadávám si většinou přehrávání v aplikaci „Hudební přehrávač“ „náhodně“. Muziku z mobilu poslouchám ale pouze příležitostně. Když někde na někoho, nebo na něco čekám, případně po cestě do hospody a z hospody, aby se mi líp šlapalo. Mobil mám v kapse a zapínám, vypínám a přepínám skladby hodinkami na ruce. Když se mi momentálně „náhodně“ spuštěná skladba nelíbí, přepnu stiskem knoflíku na hodinkách na další.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Otázka je, co tím „výhodnější,“ „vyplatí se“ vlastně myslíš. Platíš za uložení muziky v telefonu nějaké poplatky? Máš s tím nějaké jiné výdaje ať už peněžního nebo hmotného charakteru? Plyne ti z toho naopak nějaký zisk? Nebo vůbec z toho máš nějaké profity či naopak ztráty? Já myslím, že na vše odpovíš „ne,“ takže není moc k věci hovořit o tom jako o výhodnosti či nevýhodnosti. Ne?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek