Avatar uživatele
Kryšpín

Je zapotřebí evropská armáda?

Jsou různé návrhy na zřízení armády, ovšem máme kvalitní dobře vyzbrojené NATO, které si na př. kvalitně poradilo v Jugoslávii a.p.

Hlasujte v anketě

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2792 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Ano

Jádro NATO tvoří armáda USA a této zemi jsou imigrační problémy EU šumafuk. Můžeme zůstat v rámci NATO, ale taky bychom měli mít jednotné evropské velení a lépe chránit vlastní zájmy. Nejen se účastnit zájmů USA všude ve světě. Tato otázka se probírá už delší dobu a ne nadarmo.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lgee

Ne

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ne

Celá anketa je mizerně postavená. Nelze odpovědět ano/ne. Neni to tak snadné. Nebo snad myslíš, že by nás NATO mělo humanitárně vybombardovat jako v Jugoslávii?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

Ne

Ne, až půjde to tuhého, a nebo až se bude opravdu něco dít, tak každý pěkně za sebe a pak se ukáže, že je NATO k ničemu, budou vznikat zcela nové nové koalice, či pakty. Jako první podstatnou změnu čekám, že už konečně vykopnou to nespolehlivé Turecko z NATO. A Řecko také nemá zrovna nejlepší rating, je děravé jak řešeto a je zvací branou pro migranty do Evropy. Řecko zcela selhalo jako hraniční stát.

Upravil/a: Cenobita

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Ne

Chýba to možnosť inej odpovede, pretože „správna“ odpoveď nie je jednoznačná. Záleží od samotného pohľadu jednotlivca, pohľadu spoločnosti, politicko-ekonomickej situácie z pohľadu globálneho – celosvetového, aj lokálneho – europského, vo vzťahu k spoločnosti i jednotlivého občana štátov Europskej únie.
Ak pozrieme na úlohy „europskej armády“ aké úlohy má plniť voči zahraničiu (v zmysle mimo EU) a voči domácemu obyvateľstvu. Naozaj slúži len na ochranu voči vonkajším silám opozičným voči EU, alebo aj proti vnútorným opozičným silám? Prečo sa umelo vytvára vonkajší nepriateľ, k čomu to slúži?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Petricia69

Ne

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek