Avatar uživatele
orestez

Je zde hloupější uživatel, který by vařil vývar z houslového smyčce, nebo z koňského kopyta?

Jako tady to doporučují, ale schází tam lněné semínko. https://hobby­.idnes.cz/dis­kuse.aspx?iddis­kuse=A130528_1­40537_hobby-domov_mce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2188 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Naopak, takový uživatel by se měl řadit mezi ty nejvychytralší. Neznáš tu pohádku o sekyrkové polévce? Základ byla ta sekyrka. A nebyl by kousek masa, nějaká zeleninka a sůl? To jen tak na vylepšení… Sedláci jen koukali. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Až na vyjímky (viz Kepler) by byl podle mně hloupější ten co by vyvařoval smyčec. Z toho kopyta by možná aspoň něco bylo. Polívku z chlupů bych asi vážně nechtěl. K tomu odkazu: Oháňka nejsou jen chlupy 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

V tom článku píší o volské oháňce, ze které je mimochodem polévka výborná, jen se to musí umět. Usně a kopyta jsou poněkud něco jiného, nicméně prasečí kopýtka mohou být lahůdkou též. https://www.la­buznik.cz/recep­t/dusena-kopytka/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek