Avatar uživatele
anonym

Je Česká spořitelna stále nejoblíbenější bankou, nebo ji už převálcovala FIO banka?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Kepler před 2146 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Malvína

Co jsem pár dní zpět četla v diskuzi přímo na stránkách ČS, hodně klientů jim odchází. A to z důvodu zavedení nové aplikace pro internetové bankovnictví. Jakýsi George. Ano, my v Česku máme George a super Servis24 pomalu, avšak jistě, míří do záhuby. Nechápu (a nejsem sama), kdo s tímhle přišel. Aplikace nepřehledná, pro starší občany zbytečně složitá. Nenašla jsem na ní nic pozitivního. Za mne osobně palec dolů.
Jinak obecně si nemyslím, že by byla nejoblíbenější, avšak má nejvíce poboček a je „nejprofláknu­tější“. A co si budem, hodně lidí volí raději něco zajetého, než zkoušet nové banky, které nemají takové jméno. Popravdě se v dnešní době všelijakých podvodů ani nedivím. O tom, že většina bank je velká zlodějina, snad ani nemluvě…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Nevím pro koho je nejoblíbenější bankou… Jestli to berou podle počtu klientů, pak jich možná má nejvíc. Ze setrvačnosti. Z dob kdy byla jedinou bankou a někteří lidé zkrátka nemají rádi změny. Já od ní odešel v době kdy mně její služby stály kolem 100 měsíčně k bance která mi za velmi podobného stavu účtu a používaných služeb měsíčně skoro 100 vyplácela na úrocích.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

ČS má stále nejvyšší počet klientů, mezi něž patřím i já už několik desítek let. Zatím jsem nezaznamenal v internetovém bankovnictví žádné změny, když tak k lepšímu. Vyjma poplatků za kontokorent a kreditní kartu neplatím nic. Jednou jsem projevil zaječí úmysly a ejhle: hned mi dali nějaké bonusy. Takže spokojenost.
Co do počtu klientů je Fio banka na 4. místě za ČS, KB a ČSOB s necelou pětinou počtu oproti ČS. Je ale fakt, že z ČS klienti odcházejí.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek