Avatar uživatele
Sarrow

Jedinečné MMORPG

Už je to pravdu dávno, co jsem naposledy hrál nějakou hru tohoto žánru, přišlo mi to jako nesmyslná honba za čísly, bez špetky příběhu co tahají z lidí prachy zár pixelů navíc, ale když bylo s kým hrát, pak je to přece jen lepší zábava…

Víte o nějakém MMORPG, které je v něčem opravdu jedinečné/výji­mečné?
Hra která nabízí opravdu něco víc, hra která zachází mnohem hlouběji ať už v oblasti boje, tvorby charakteru nebo obchodování, hra která nabízí opravdu kreativní možnosti?
Doplňuji:
Pokud vím, tak se tu řeší vše, je to univerzální diskuze…
A děkuju za odkaz ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3996 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Toto není hráčské fórum, víc že dozvíš ve zdroji, zkus to:

Zdroj: mmogames.cz/fo­rum/mmo-obecne/dokonala-mmorpg-198/5/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mahoney

Jedinečné MMORPG… nevím zda jsi hrál Runes of Magic, ale pokud umíš anglicky, pak je to naprosto skvělá hra, která mě velice dlouho zabavila. Rozhodně tomu dej šanci.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

World of Warcraft přece, ne? :) Má to dost obsáhlej příběh, ke každé postavě se něco váže, máš tam nespočet možností, ovšem za sebe doporučuji pouze s datadiskem Burning Crusade, s těmi dalšími se to akorát všecko podělalo. Ale pozor, hry tohoto typu jsou velice návykové…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RedBox

TERA Rising. Soubojový systém byl při vydání hry zcela jedinečný, podobné hry tohoto typu jsou prachsprosté kopie. Máš tam klasický zaměřovač jako v TPS střílečce a pomocí něho sesíláš kouzla na nepřátele. Žádný čísla, statistiky a % šance na zásah, tady je to jenom na tobě. Příběh teda nic moc, ale super komunita, akční soubojový systém a rozlehlý svět to hravě vynahradí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek