Avatar uživatele
výr

Jedna učitelka mě a moji dcerku nezdraví mimo školu. Je to normální? Mám to informovat její ředitelku?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4710 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

to není povinnost zdravit mimo školu …zde jde jen o takzvaný lidský přístup a slušnost/ona to zřejmě nepokládá za důležité/

já bych to nechala být

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Přece jenom se přidám.Když jsme byli školou povinní,a chytil nás,kdokoliv z učitelů ze školy,při „nekalé“ činnosti,měli jsme co dělat,aby to s námi vyřídil na místě,bez poznámek,a dalšího řešení doma.A mohl nás chytit jakkoliv daleko od školy.A co se týká zdravení,byli to většinou naši rodiče,ktří zdravili učitele první,tedy,když se jim to povedlo.Ten pozdrav,vlastně vyjadřoval uznání tomu učiteli,že je jim jasné,co jim to dá za práci,něco nás naučit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
790511

Vy ji zdravíte a ona neodpoví, nebo jen čekáte, až vás pozdraví první? Ředitelce do toho nic není. To, že vás někdo nepozdraví nemusí vůbec nic znamenat. Nedělejte z takového člověka hned vyvrhela. Třeba si vás jen nevšimla, byla zamyšlená.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Já bych to hnal přímo na ombudsmana!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Moje sestra je ucitelka a kdyz upozornila o vikendu devataky v parku – v nedeli , ze kouri … tak ji rekli , ze co ji je do toho , ze nejsou a ani ona ve skole. A nezmohla vubec nic. Ani vy nezmuzete. Bylo by to jeste horsi. Je to v lidech , no. ☹ -iv-

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
chudst

Spis nez informovat reditelku se zeptejte dcerky, jestli neco neprovedla a jeji ucetelka na ni neni namichnuta. Dalepak – mate jistotu, ze nezdravi jen vas? Nebo neslo o nahodu, ze vas proste nepozdravila? Zkuste kdyztak az ji uvidite se zeptat, jak je na tom vase dcera ve skole, za to nic nedate, ona bude videt, ze se zajimate a vy s rozhovoru poznate, jestli se neco deje nebo ne. Teprve az pak bych podle zavaznosti to resil pres reditelku, driv urcite ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ten který je

Bude to asi veliká drzost když Vás nezdraví mimo školu.Škoda že jste zde uvedená nebo uveden jako anonym,protože jinak mne mrzí že nemohu poznat jaký velikán a významná osobnost jste.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Džuls

Mne takisto jedna učiteľka neodzravila a potom som jej prestala zdraviť aj ja a jednoducho ju ignorujem. Určite by som s tým ale nešla za riaditeľkou. Učiteľka jednoducho nevie ako sa správať na verejnosti.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek