Avatar uživatele
misicka2310

Bolesti zad v 39 tydnu těhotenství

Ahojky děkuji vám všem co jste mi odeepsali na mé otázky co se týče porodu atd už takový strach nemám a nevěděl by tady někdo jak na bolesti zad v mém 38+5 tydnu vím že je porod za dveřmi a je to z toho ale někdy mě to vážně skoro pořad hlavně večer bolí a nevím jak na to děkuji za odpověd a pokud víte i něco na spaní děkuji:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5202 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Nuk nuk

Milá misicko,
Jsem ráda, že strach už pominul a držím palce, ať je vše v pořádku.
BOlesti zad jsou v těhotenství a tím spíš takto ke konci v postatě normální.
Zkuste masáže (samozřejmě v sedě). Pokud nemáte nikoho, kdo by měl odvahu Vás teď masírovat, nezbyde Vám nic jiného než si třeba podložit hlavu, resp. záda na spaní více polštáři, abyste byla jakoby v polosedu.
Zkuste se hodně procházet (aspoň po bytě, chápu, že n´do náledí se Vám teď moc nechce) a méně sedět.

Až budete rodit, řekněte si v porodnici o cokoliv, co by Vám ulevilo (a co mají k dispozici) – vana, míč, možnost měnit polohu, jak Vám bude příjemné, podložení zad – pokud máte křížové bolesti už teď spři porodu by se mohly ještě vystupňovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

mě na to mišičko pomohlo masáž zad a lehnout si do teplé vody večer vždy po okoupání mě ty záda přestály bolet,protože ta voda mě tu bolest zad srazila.počky si ještě na další odpovědi přeji ti hodně štěstí

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anetadela1

Mě bolelo v kříži od 7. měsíce a bolest mi vystřelovala do nohy. V noci jsem si ani nemohla dojít na záchod. Bylo to šílený – u obou dětí. Mě pomohlo když jsem chodila,protože jsem to rozhýbala. Takže přes den to bylo dobrý a v noci jsem trpěla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy