Avatar uživatele
p-e-t

Bolí mě kyčle, proč?

Začali mě nějak hodně bolet kyčle, z niceho nic, kdyz chodim tak to obli a kdyz si na ne lehce sahnu, nevi nekdo jestli to neco neni?? Predem dekuji za odpoved.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, hanny 2, Wang před 4587 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Léčím se čínskou medicínou. Ač se zdá neuvěřitelné, podle ní souvisí bolest kyčlí s oslabením žlučníku. Kyčlemi totiž procházejí hlavní žlučníkové akupunkturní dráhy. Většinou začíná bolet pravá, pak levá. Dráha zůstává, i když máte třeba žlučník pryč.

Vlastní zkušenost. Držím žlučníkovou dietu, tím si léčeím nejen žlučník, ale i všechny dráhy v těle.

Zkuste nasadit dietu, doplnit ji pitím žlučníkového čaje. Výborné jsou přírodní tablety z byliny ostropestřec mariánský.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

Může to mít různé příčiny – nadměrná fyzická zátěž,počínající artroza nebo artritida,změna počasí,zátěž z důvodu nadváhy,coxartroza kyčelních kloubů,revmatis­mus,přítomnost parazitů v těle,je to složité a lékaři někdy!!! zjistí příčinu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Redog

nejlepší je si zajít k lékaři. Ten vám řekne přesně co vám je.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sůwa

Nepíšeš kolik je Ti let, jestli třeba 70, tak je to na „totální endoprotézu“. Ale vážně. Mně se to už stalo několikrát, nebyly pro to žádné důvody a samo to zas přestalo. Já bych zkusila natřít kyčle Voltarenem, nebo Fastumgelem, když to ale bude trvat delší dobu, tak by to měl vidět odborník.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Pavel Buček

Víš, jsou dva druhy bolesti kyčlí, buď poškozené nadměrnou zátěží ve zralém věku, a nebo to je známka špatného stavu tvého organismu, předzvěst něčeho vážného. S bolestmi kloubů není radmo si zahrávat a tlumit je anestetiky. Je třeba zjistit příčinu a dát do pořádku tělo. A celkem se nám to daří. Já to ale jen tak na dálku diagnostikovat neumím. Byla by nutná osobní konzultace.

před 4076 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek