Avatar uživatele
Iva199804

Bolí mě uši. Můžu ohluchnout?

Už více jak 5 dní mě bolí uši. Včera sem byla u lékaře a ten mi řekl, že mám zánět zvukovodu. Dal mi na to dvoje antibiotické kapky a mám si kapat po 3 hodinách do ucha. Jenže dneska mě začalo bolet i druhé a to první bolí už hrozně moc, nemůžu se ho ani dotknout. Mám jet na pohotovost? Bojím se, že ohluchnu.

Takže na pohotovosti sem byla, řekli mi, že mi nepomůžou, že tohle se musí vydržet, že při zánětu středního ucha se propíchne bubínek, ale zánět zvukovodu, s tím se nic neudělá, to se musí počkat, až zaberou kapky (2–4dny), mám si vzít prášky proti bolestem.

Zajímavá 0 před 2622 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orwell

Pokud je to zánět zvukovodu, tak snad ohluchnutí nehrozí, ale při takovém zhoršení stavu bych rozhodně vyrazil na pohotovost. Tuto bolest jsem taky okusil a bylo to horší, než by člověk očekával. Může se od toho rozbolet i hlava celkově (včetně zubů). Chce to doktora!

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Ne. V žádném případě na pohotovost nejezdi. Vydrž v bolestech u počítače a počkej, až tě některý ze zdejších lékařů na dálku vyléčí!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Kvůli neléčenému zánětu mně kdysi srostly kůstky středního ucha. Od té doby jsem nahluchlý a trpím ztrátou stereo vjemu. Zavolej na pohotovost a poraď se s lékařem.

Upravil/a: dudu

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví