Avatar uživatele
Vanilka:D

Bolí odstranění pih?

Už od malička mám na obličeji pihu. V sedmi letech jsem byla u kožního a ten řekl, že se časem spraví, ale ona se začala zvětšovat a uprostřed ní mám tmavou ťupku, která se zvětšuje. Chystám se tam jít, příští středu, jsem objednaná, ale strašně se bojím, že odstranění pihy bolí. Prosím mohli bys te mi pomoci? Je mi 12 a bojím se…
Doplňuji:
Děkuji moc…se mi ulevilo
Dalo by se, ale říct, že pihy jsou moje poznávací znamení,jenže prý je nebezpečná..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4494 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nebolí,umrtví,vy­řízne a venku budeš za 30 minut.Podle velikosti dostaneš asi 1 steh,myslím,že na tom kožním dostaneš asi jen doporučení na ambulantní chirurgii.Tak to bylo před lety.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pokud je piha aktivní, může obsahovat zárodky špatné věci, tak ať do ní nevzdělaní lékaři nelezou. Jestli je to piha které dáš status můj osobní znak, tak tam nechoď. Po odstranění krásné pihy se necháš tetovat nebo piercengovat.
Doplňuji:
Nerad bych se hádal s pověřenou lékařkou. Rozhodně není tento web ani odpovědi tím pravým, co by s jistou profesionalitou řekla jiná zkušená lékařka – třeba v nemocnici. Jistě je možné odborné vyšetření na dermatologii, tam směrovat pozornost. Nevím také jak bude působit na pihu slunce v letních měsících. Takže naše odpovědi berte jako možné nebezpečné, naopak bych byl pro navštívit tu kliniku, protože tam ta profesionalita je.
A ještě jednou se omlouvám.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zl@tk@

V žádném případě to nebolí – neboj se !!! Oni ti to odstraní a budeš mít pokoj, hlavně, aby to nebylo ještě něco jiného. Každopádně držím palce a určitě nejen já. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Nejvíc bolí ten strach tam jít. Až si to odbudeš, bude to v pohodě.
Ten strach z lékařského zákroku máme všichni. Mladí, staří, prostě a jednoduše máme ho, jen někteří jsou slaboši a nechtějí si ho veřejně přiznat.
Věř, že žádný doktor ti nebude zbytečně dělat větší bolest než je nutná, zejména když jsi mladá slečna. Vše se dělá v lokálním umrtvení, takže místo budeš mít po dobu odstranění necitlivé, trochu to zabolí až tvář přijde k sobě. Ale to už bude v pohodě, třeba jako když se člověk někde na hřišti odře. Prostě trochu bolesti se snese když se ví proč.

A je dobře, že tam jdeš. Z některých pih mohou vzniknout skutečně velké problémy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek