Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Joomla 2.5.1 - hledám minimalistický plugin pro jednoduché přehrávání mp3 na stránce

Hojte,

potřeboval bych naprosto jednoduchý plugin pro přehrávání songů na stránce. Nechci kanón na vrabce, jde mi o přidání pár mp3 k seznamu alb a možnost přehrát si ukázky koncertů.
Kdyby někdo věděl, budu rád.
Ideální by byl doplňek k Phoca Gallery, pokud existuje, ale nepovedlo se mi najít.
Dále jsem zkoušel JosDewPlayer, nicméně jsem naprosto nepochopil jak funguje, v menu se nevytvořily další položky, nic a neexistuje k tomu ČJ návod. Stejně mi to přijde zbytečně složité..
Případně díky moc

Předmět Autor Datum
html5 audio nebo wordpress :-P
fggf 23.02.2012 21:37
fggf
Phoca download to umoznuje. Ja pouzivam jinej, malinke, ale za boha si nevzpomenu jmeno. Tusim JOsde… poslední
Radek 23.02.2012 22:25
Radek

Phoca download to umoznuje. Ja pouzivam jinej, malinke, ale za boha si nevzpomenu jmeno. Tusim JOsdew jsem zkousel a mozna ho i pouzivam na jednom webu, neni to nic slozity ani pro me, kterej neumim ani ň z programovani. Pokud ale jedes na Phoca, stahl bych si phoca. Hledej u neho v demu. Jinak u te spousty pluginu, co jsou na JED si dej bacha, nektery jsou sice malinky, ale delaji treba i 40 chyb na strance. Phoca ma taky par W3C chyb, ale ne tolik. Toto je mozna to, co hledas. http://extensions.joomla.org/extensions/extension- specific/phoca-download-extensions/7993

Phoca download celkem nepochopitelne obsahuje i prehravani videa z YT atd. Ja proto Phocu nepouzivam, je to naprosto neintuitivni. Ale jak se s tim naucis, tak je to ok. Pouzivam mnohem jednodussi veci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru