Avatar uživatele
postcd

Jox – je vhodný při polesti v krku?

Je vhodné používat přípravek Jox, například když v noci mě začne bolet v krku, nebo spíše to místo v zadu nahoře v puse jak to přechází do krku..?

jestli ten jod nepůsobí i proti dobrým bakteriím? Zda je to opravdu dobrý krok a nebo nechat tělo ať se s tím vyrovná samo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 3748 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

Jox se používá jako doplňková léčba při zánětlivých a infekčních onemocněních v dutině ústní a hltanu a při prvních příznacích chřipkových onemocnění (škrábání v krku)
zdroj :
http://leky-volne-prodejne.eod.cz/dycha­ni/bolest-a-paleni-v-krku/jox-1x100ml-koncentrat-pro-kloktadlo

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Když tě „v noci“ začne bolet v krku nebo nosohltan, dej si lžíci medu, vykloktej si, napij se teplého čaje – a počkej do rána, co ´z toho bude´.
A ráno se rozhodni – buďto jít k lékaři – nebo nadřízenému nahlásit sick-day a odpočinout si ´pod duchnou´. A nebo si uvědomit, žes večer vypil o panáka víc (vykouřil doutníček oproti normálu) – pak si dej další lžíci medu, hrnek teplého čaje (mléka) a neřeš to…
😉
___
NENÍ vhodné takové přípravky používat, aniž víš, co ti je (a aniž víš, že nekolidují s lékařem předepsanou léčbou). Obecně vhodnost (snadnost a úspěšnost) podobných přípravků doporučují pouze jejich výrobci a prodejci (tedy ti, které to živí)…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Krakis

A co takhle přestat podporovat farmaceutický zloděje,když máme kolem sebe spoustu přírodních léčiv? Najdi si recepty na zázvor,česnek,ci­buli,mátu,heř­mánek.....Jsou daleko silnější,bez vedlejších účinků a podstatně levnější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek