Avatar uživatele
Elis Pokorná

Jsem moc hubená, jak ztloustnout?

Měřím 160cm a vážím 39–40kg, všichni mi říkají, že vypadám jako anorektička, přitom já jím ráda. Všude čtu, že by se mělo jíst 5× denně, ale já prsotě nemám čas si to pořád hlídat a tak.. Jak tedy nejefektivněji a co nejrychleji ztloustnout? Děkuji..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 3924 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Elis, konečně pěkná otázka. Ty o hubnutí už mne docela štvaly.
Pokud jsi tak hodně hubená, tak bys měla zajít k lékaři a nechat se vyšetřit, zda za tou štíhlostí není něco takového jako štítná žláza, hormonální porucha a jiné zdravotní potíže.
V případě, že bude vše v pořádku, tak musíš zpomalit metabolismus – méně se hýbat, jíst energeticky náročnější jídlo a nestresovat se.
Upřímně vzato bych ale jak podváhu, tak nadváhu řešila v součinnosti s lékařem.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
chudst

Jak zloustnout není problém – jíst nepravidelně, málo sportovat, stravovat se ve fastfoodech, jíst tučná jídla, steaky…

Nicméně je problém, jak přibrat zdravě. A na tuhle otázku odpověď neznám – proto to píši do diskuze. Jen uvažujte hlavně rozumně – např. pokud vám někdo poradí fastfoody, tak myslete na to, aby to váš organismus pobral. 39kg na 160cm je opravdu hodně málo a máte pochvalu, že jste uvědomělá a chcete přibrat!

„Jak zhubnout“ je na internetu poměrně dost rad (i když ne vždy jsou všechny správné). Ale jak přibrat – tady opravdu opatrně, ať si nenaděláte s tělem paseku – zeptal bych se Vaší doktorky, aby vás odkázala někam dále. A ne, není to ostuda se u doktorky zeptat na své vlastní zdraví a jak s ním nakládat ;)

před 3924 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek