Avatar uživatele
Popelka Sany

Jsem naivní, když věřím v příští život a v něm na setkání s těmi, s kterými si skutečně přeji být?

Stavím si tímto pouhé vzdušné zámky, nebo věřím v nadějnou věc? (Zároveň také věřím na Anděly. Už mi mnohokrát pomohli a zachránili život.)

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2801 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Nejsi naivní. Je to hezká víra a podrž si ji!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Ne nejsi naivní. Věřit můžeme čemu chceme, věř, že se setkáš s těmi, se kterými chceš být. V tomto životě se stýkej pokud možno s těmi, s kterými je ti dobře, kteří jsou nabití kladnou energií. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Pokud v to věříš, tak je to v naprostém pořádku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Jsi neskutečně naivní. Jsem zvědavý, jestli až budeš jednou skutečně umírat, jestli ti ti tvoji andílci zase pomůžou. Nevím, třeba archanděl Uriel.

PS: Já zase věřím na rohatou slepici v botách v růžovém svetříku s červeným srdíčkem, už mnohokrát mi pomohla a zachránila život.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

No v příštím životě se s nimi sice uvidíš, ale nebudeš si to pamatovat. Ono se dokolečka dokolá omíla setkání s určitými lidmi, ale v jiném vzájemném vztahu. Setkat se s nimi můžeš, jen v mezidobí duše, než se znova převtělíš, za přepokladu, že už oni se nepřevtělili. Ale je to báječná víra, drž se ji. Bude se ti lépe žít i umírat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Katka94

Tvoje vira je urcite pekna, ale nema zadny pevny zaklad. A je je jen jedna moznost, jak se dostat do nebe – skrze viru v Jezise. Aby byla vira dost pevna a obstala zkousky, musi mit pevny zaklad. Je dulezite, aby to nebyla jen nejaka teorie.
Proto ti doporucuju na youtube prednasky Dr. Prof. Waltera Veitha. Treba serie genesis conflict mluvi o dukazech stvoreni, aby ses mohl ujistit, ze Buh opravdu je a nemusel jsi jen tapat. Taky jsem uverila az na zaklade dukazu.

před 2782 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek