Avatar uživatele
Rokio

Jsem rasista, když si myslím, že Vietnamci jsou lepší než běloši?

Vietnamci jsou pracovití, přizpůsobiví, milí a vůbec nejsou nafoukaní oproti tzv. panské rase, neboli rase bělochů.

Jsem rasista, když zastávám tento názor?

Zajímavá 0 před 2508 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Ujasni si pojmy. Vietnamci nejsou rasa, ale národ. Jako ras jsou Asiaté a to jsou i další národy v této oblasti (pokud se nepletu). Pak můžeš ale spíše odlišovat, vzhledem k Tebou uvedeným vlastnostem, obyvatele a členy různých národů. I mezi „bělochy“ (nevím kde jsi došel k tomu pojmu „panská rasa“) různých národností jsou velké rozdíly. Za fašistické vlády v Německu (2. sv. válka) se za tuto „panskou“ považovali pouze snad, v této době, Germáni. A ani mezi Vietnamci nejsou všichni stejní.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivzez

Pominu-li, že jsi zaměnil národ s rasou:

Rasista lidi posuzuje/hodnotí podle příslušnosti
k některé rase, které připisuje nějaké vlastnosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ano, Vietnamci jsou pracovití, ale každej nepracuje manuálně. Vetšina Vietnamců si dovolí víc trestných činů v ČR než ve Vietnamu, 88 % vietnamců nepracuje rukama (dělnická pozice), ale podniká s padělky a drogama, stačí kouknout do SAPA Praha.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Jsou pracovití prodávají šunty které vydrží někdy i půl roku, výrabějí drogy a tím další české fetky, ve vězení má jejích populace největší zastoupení za drogové delikty, perou peníze v těch jejich kumbálech a proto se usmívají, snaží se ošulit odvod daní, rovněž se mají daleko lépe než některý Čech který poctivě rube. Mimo jiné za výrobu drog by ve své vlasti dostali maxi trest, neb trest smrti, kdežto v Česku mají v šatlavě veget, mají právo být nadmíru spokojeni, poněvadž mnoho obyčejných i šlechetných čecháčků je obdivuje, možná časem až se dostanou do parlamentu a na různá korýtka se bude pěstovat v Česku rýže, místo olejky a kukuřice .

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek