Avatar uživatele
dgfdgf

Jsou hazardní automaty jenom pro hlupáky? Podle mě je nesmysl do nich dávat peníze. Nebo mi něco uniká?

Zajímavá 0 před 2573 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Ano, je to pro hlupáky. Soudný člověk to ani nezačne zkoušet. Jenže i „chytrák“ spadne do pasti odkud není úniku, pokud začne hrát. Gamblerství je daleko horší závislost než alkoholismus. Rozsah lidských tragédií a majetkových škod jde do miliónů a týká se celé rodiny.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Neuniká ti nic. Automaty jsou nastavené tak, aby vydělávaly. Pokud je občas nějaká výhra, tak je hlavně proto, aby nalákala další zákazníky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
yuko

Jen idiot do nich naháže celou výplatu.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Hráči si to nemyslia, práve naopak, veria, že automaty porazia. Naivita, veď firmy prevádzkujúce hazardné hry to majú dobre spočítané, aby boli ziskoví, aj za cenu občasnej prehry.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

Samozřejmě je to nesmysl pro polointeligenty.
Ale může být i výjimka – tak kolem roku 2000 jsem znal člověka, který dokázal z určitých automatů menší obnosy získat, tvrdil že v určitém momentu má ten automat jiný zvuk (dotyčný byl hudebník). Ale stejně se z něj milionář nestal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mzm

Náhodou jsem někdy kolem roku 2000 dělal něco pro firmu, která automaty provozovala (Robot Opava), tak jsem se s nimi bavil, co a jak.
No, a ze zákona ty autmaty mají nějaké nastavení (tedy kolik vhozených peněz musí vrátit) a tuším tam padlo něco jako 49:51. Čísly si nejsem úplně jistý, ale automaty jsou skutečně nastaveny tak, aby vydělávaly. Nahlédl jsem i do jejich účtů a ty to jednoznačně potvrzovaly.

Takže ano, pokud je automat „nakrmený“ a podle zákona by měl i něco vrátit, tak v této chvíli lze „zbohatnout“ – jak píše Arne1, ne moc – ale dlouhodobě to prostě z principu nejde.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek