Avatar uživatele
anonym

Jsou hranolky ještě zásodotvorné, když pochází z brambor, nebo se smažením zkyselinotvorní?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, da ny před 2183 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Smažená jídla jsou kyselinotvorná.

http://www.na­sevyziva.cz/sek­ce-zasadite-a-kyselinotvorne-potraviny/clanek-zasadite-a-kyselinotv

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Ze smaženého jsem měl vždy jen pálení žáhy, bez ohledu na původní surovinu. Ostatně žádná zásadotvorné potraviny neexistují, kyselina chlorovodíková je okamžitě ukecá, jinak by se nedaly strávit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Brambory jsou zásadoU pouze pokud se pečou v troubě či vaří se SLUPKOU.
Jinak ne.!!!
Smažené pokrmy viz. annas

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek