Nevím, neznám, ale v jednom receptu kuchař Polhreich opodstaňoval
odstranění klíčku tím, že po něm pálí žáha a je hůře
stravitelný.
http://www.labuznik.cz/diskuse/cesnekove-klicky-36194/
0 Nominace Nahlásit |
Jedlé jsou, nicméně Zdeněk Pohlreich je kdysi ke konzumaci příliš nedoporučoval, neboť jsou oproti česneku samému mnohem aromatičtější, což není praktické.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1680 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 625 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 564 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |