Avatar uživatele
anonym

Jsou rozdíly v řízení kamiónu v Americe v Evropě a v Austrálii?

Zajímalo by mě, jaký jsou celkové rozdíly mezi americkým a evropským a austrálským řízením a celkovou práci řidiče kamionů v Americe a Austrálii a v Evropě. Děkuji…

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 2479 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
autacek

Ne, vlevo se v USA opravdu nejezdí a marně si lámu hlavu, co to tady je na ODPOVEDICH za systém, když jako nejlepší odpověď může být vyhodnocena odpověď zjevně zcela špatná, no hlavně že moderátor upraví tu čárku, tu mezeru před otazníkem. Vždyť to pak může spoustu lidí uvést v omyl, ne?

Jinak lze správně předpokládat, že tato práce bude mít v jednotlivých zemích svá odlišná specifika, ostatně jako i u jiných profesí, konkrétně však zkušenost v tomto konkrétním oboru nemám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ano, rozdíly jsou. Hlavním rozdílem je, že se v USA i v Australii jezdí vlevo. Další rozdíly jsou potom podle toho s čím a pro jakou firmu jezdíš.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Alesh

Minimálně v tom, že v Austrálii jezdí vlevo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

V USA je to Evropě hodně podobné, snad jen trasy jsou v průměru delší. Austrálie je dost jiná tím, že cesty vedou pustinou, auto musí mít velkou zásobu paliva a řidič musí být vybavený pro přežití v poušti v případě poruchy – náhradní díly, vysílačka, zbraň, zásoba jídla atd.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

Drap: … v USA se jezdí vlevo? … jestli mi něco neuniklo …

před 2479 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Drap

Máš pravdu, nejezdí

před 2478 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek