Avatar uživatele
Kepler

Jsou rubriky nutné, nebo jich je málo?

Já osobně tedy na nějaké rubriky nehledím a odpovídám na otázky z celého spektra (pokud o tom něco vím). K čemu vlastně to šuplíkování je? Stejně mám s tímto uměle vytvořeným systémem problém, protože v polovině případů se nemůžu jednoznačně rozhodnout kam dotaz zařadit. Je to opravdu žádoucí, nebo je to jen blbě vymyšlené?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, terry, marci1, Agneta před 2918 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nepotřebuji kategorie, nehledám v nich. Respektuji však to, co je dáno provozovatelem. Diskutovat o jejich nutnosti, či zbytečnosti mezi lidmi, kteří to nemohou ovlivnit je bezpředmětné Někdo je třeba využívá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Zda je kategorií málo? Některé jsou příliš obecné, jindy dostačující. Takže jak kdy – při vložení otázky zvolit přibližnou kategorii, neměla by se příliš odchylovat od požadavku na odpověď.

Ale považuji vložení otázky do kategorie za nutné, i když někteří tazatelé nedodržují. Jindy si uživatelé kategorie nevšimnou a odpověď je pak chybná. Pokud se neozve tazatel, většinou nikdo neřeší na rozdíl od minulosti.

Třeba otázka – záporný x kladný hrdina – kategorie film, divadlo, jiná kategorie je historie, literatura – odpovědí se různí.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Pro mně jsou kategorie vcelku zbytečné.
Někdy při vkládání nenacházím vhodnou kategorii a po přihlášení projdu dotazy na první, někdy druhé straně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Pokud odpovídáš, je ti to fuk, do které rubriky, ale pokud vkládáš otázku, pravidla to přísně vyžadují. Jak by to vypadalo, kdybys napsal dotaz: jaké je počasí v tuto dobu u vás, do rubriky sex?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vše je zde dočasně zde je důkaz virtuální dočasnosti
http://goo.gl/bO73dB

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek