Louhované pečivo je německou specialitou, ale typický Laugenbrezel
se nelouhuje v louhu (hydroxidu), ale v roztoku jedlé sody. Tchyně je Němka
a často je peče.
Mírně alkalické na povrchu jistě budou, tepelným rozkladem mírně
alkalického hydrogenuhličitanu sodného vznikne o něco alkaličtější
uhličitan sodný.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Jó soda, to je něco jiného. To ale není louh.
Upravil/a: Kepler
0
před 2901 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1681 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 565 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |