Avatar uživatele
ZangetsuTS

Jsou většina čechů arogantní a myslí si že češi jsou nej ?

Potkal jsem většinu lidí a většina mi napsala např : My češi jsme nej the best ap a ostatní blbosti :)
Prostě to není pravda a většina to říká
Pomlouvaj ruské lidi ap .. -.- no
a tak váš názor by mně zajímal

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4432 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

A kdepak sis , prosím tě, zase vycucal tenhle blábol? Protiřečíš si už tím, že uvádíš – „potkal jsem“, ale „napsala mi“.
Narážíš-li na na infantilní chaty odpovídající tvé 6. třídě ZŠ, pak to nemá pražádnou relevanci.
Naopak z hlediska obecných národních mentalit, Češi jsou považováni za Švejky a málo sebevědomé, ještě tak Heydrich nás označil za „smějící se bestie“.
Jó, kam se hrabem na Američany, jimž je sebevědomí světové velmoci vtloukáno do hlavy od školních škamen.
Všimni si třeba, že Američan v Čechách sotva umí pár lámaných českých slovíček, už se chvástá, Čech, dokud nemá aspoň státnici, tak se zdráhá kváknout.
Nějak by sis měl srovnat hodnoty v hlavě. Napřed chceš chovat exotická zvířata, ale současně ti vadí obyčejný pes doma. Napsals, že máš jednu trojku, skoro to vypadá, že z ČJ. Když ani nevíš, že „většina“ je v jednotném čísle, takže těžko můžeš napsat „jsou“, pokud si tedy ještě navíc nepleteš podmět s přísudkem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Nemyslím si,že by většina Čechů byla arogantnější než obyvatelé ostatních zemí.Podle mne je arogantní chování některých lidí zástěrka,která má zakrýt nedostatek vlastního sebevědomí.Pa­radoxní je,že na výši dosaženého vzdělání většinou nezáleží.A docela by mne zajímalo,kam bys zařadil sám sebe.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
poa.li

Možná, že to někteří Češi říkají. Ale myslím, že tím povětšinou maskují pocit měněcennosti, kterým myslím trpíme mnohem víc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Ono to není o tom co lidi říkají, ale víc o tom, co si sám myslíš.
Češi nejsou o nic horší než ostatní národy. Naopak, jejich životní zkušenosti, historické vlivy jim daly zajímavé rysy. Národ o několika miliónech lidí, který se po staletí udrží na tak strategickém místě jako je střed Evropy, který dokáže se vrátit ke své mateřské řeči, který dokázal po staletí žit pod nadvládou jiného národa asi má v sobě velmi hluboce zakořeněné pozitivní vlastnosti, které mu dokáží přežít zlé časy.
To, co se ale ve společnosti děje je víc dáno lidmi s nízkým morálním kodexem. Ať je to část politiků, tak médií, které profitují z negativních informací.
Popravdě, vždycky na celém světě potěší, že sousedovi chípla koza.
Nejsme horší než kterýkoliv jiný evropský národ, jen víc mluvíme o svých záporech, protože chvála se údajně trestá.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek