Avatar uživatele
Littl3

K Vánocům PS4 nebo iPhone 4S ?

Mobil mám Sony Xperia Play a neustále se seká android a začíná mě to štvát a počítač mám taky slabý ale na něm nejsem furt tak co si mám vybrat ?
Doplňuji:
iPhone budu mít od sestřenky má ho půl roku a chce iPhona 5 takže cena pro mě bude 8 000…

Zajímavá 0 před 3916 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
badisko

Mam ten samy foooon a nesekase ..:D co ti na nem tak vadi ..?..si prehrej system ne?..vybral bych si plamenomet stim se daji delat divy …ale neni to k tve otazce takze bych zvolil PS4 na hrani ..ale pokud se nudis tak iphone ..jinak bych si poridil slusnejsi notebook
A janak kdyby jsi nevedel jak prehrat system napis …reknu ti jak na to budes mit zbrusu novy telefooon..;D protoze jsem mel podobnej problem byl zasekanej az na Oravu po prehrani uz znova vacha jak ma …:D

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

Jak jsem již psal k otázce, jestli notebook nebo tablet. Jestliže se mezi těmito dvěma věcmi nedokážeš rozhodnout, nepotřebuješ ani jedno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bedy

Android je znám tím, že je pomalý a že se seká, to není nic neobvyklého. iPhone, podle mého názoru, taky není nejlepší volba – za ty peníze toho tolik nenabízí, navíc je příliš uzavřený. iPhone je prostě koncepčně zastaralý systém, na ploše to nemá vůebc aktivní obsah, iPhone spoléhá jen na značku iPhone s nakousnutým jablíčkem zezadu. Navrch nový iOS 7 je de facto okopírovaný WIndows Phone co se týče vzhledu.

Prostě existují lepší mobily za stejnou cenu jako starší iPhone 4S, třeba Nokia Lumia 820 nebo de facto ekvivalentní HTC Windows Phone 8X nebo aktuálně vůbec nejlepší Windows Phone Nokia Lumia 920.
Tyhle mobily nemají žádný Android, ale WIndows Phone, který patří mezi nejsvižnější a nejbezpečnější operační systémy – žádné viry pro WP nejsou ani v oficiálním obchodě jak v případě Androidu.
Pro hráče je to taky dobrý systém ten WIndows Phone, protože nabízí portál Xbox Live, kde jsou opravdu fajnový hry, řada z nich je i zdarma nebo za docela symbolickou cenu, a to 21Kč. Jinak řada her zdarma je i mimo portál Xbox a taky dobrých.
Myslím si, že i řada lidí ocení dobrou propojenost a integraci sociálních sítí + bohatou základní výbavu – Microsoft Office zdarma, plnohodnotná GPS navigace s doživotní aktualizací zdarma bez nutnosti se připojovat k internetu během provozu apod. A co se týká foťáku, Lumia 920 je špička, neznám mobil, který dělá lepší fotky krom starší Nokie 808 PureView.
Doplňuji:
A za necelých 7 tisíc Kč seženete novou Nokii Lumii 820, která nabízí víc možností, větší výkon a víc paměti než iPhone 4S. 😉 A ty ceny půjdou do vánoc ještě víc dolů, protože přijdou novější modely.

Jinak kdybych si měl vybrat mezi PS4 a iPhonem, tak určitě iPhone, protože ho využijete víc, než PS4.

Ještě podčárník -
Android je nutné pomalu s pravidelnou přesností půl roku resetovat do továrního nastavení – dělá se to „trojhmatem“ nebo to jde přímo v nastavení, tam se zvolí možnost obnovit tovární nastavení nebo něco v tom smyslu – tímto se smaže všechno co je v telefonu uloženo, včetně kontaktů a zpráv.

Já tohle s Lumii 800 dělat vůbec nemusím, mám ji skoro rok a zatím, musím zaklepat, mi nezamrzla a něco jako hard reset jsem provádět nemusel. Telefon je orpavdu svižný. Lumia 800 je přímý konkurent iPhone 4S.

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.