Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem K mému minulému dotazu o dynamické IP a zakládání serveru

Re:
Zdravím, mám problém se svou veřejnou dynamickou IP adresou. Měl jsem Internet ADSL od O2 s veřejnou a zárověň statickou IP, se kterým jsem na svém počítači zakládal herní server na hru Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy.
Jelo to vpohodě, každý se na mou IP připojil. Nyní jsme přešli na Kabelové připojení od UPC. Zjistil jsem, že když spustím server, na žádnou ze zjištěných IP adres se nikdo nemůže připojit, ale je zvláštní, že když jsem měl jednou zapnutý server (stalo se to vícekrát), tak se připojil bez problému nějaký američan (kanaďan).Tudíž, nejspíš i s mojí nyní dynamickou IP adresou je stále veřejná. Zkoušel jsem to udělat přes stránku www.no-ip.com, která mi má údajně zaručit to, že se lidé normálně na server připojí, ale nešlo mi to. Byl bych vděčný, kdyby mi s tím někdo pomohl. Díky předem.
------------------------------------------ -------------------------------------------------- - -----------------------
ještě bych měl dotaz :/... na ten server se jeden kamoš uplně vpohodě připojil, ale další měl najednou problém, nešlo mu to na port 29071... nevím proč.... připojil se nakonec přes toho kamoše co se mu to povedlo na xfire, ale ukazovalo mu to, že je připojený na nějaký port 32354... vůbec nevím proč.... :-/

Předmět Autor Datum
Pokial viem UPC dava svojim klientom verejne ip adresy, takze tu by problem byt nemal. Problem vidim…
fleg 04.05.2008 18:50
fleg
zkusím jim napsat emailem no.. uvidím poslední
Findrod 04.05.2008 19:03
Findrod

Pokial viem UPC dava svojim klientom verejne ip adresy, takze tu by problem byt nemal. Problem vidim v samotnom UPC a podobne problemy som tusim videl uz popisane na nete. UPC hoci chybu nepriznalo sposobuje tieto vypadky svojimi p2p(?) filtrami.
Oslov priamo UPC aj ked je pravdepodobne, ze budu hrat mrtveho brouka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru